Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Συγκυβέρνηση μπάχαλο

Η συγκυβέρνηση αποτελεί τρανή απόδειξη ότι ο ακατάλληλος άνθρωπος στη ακατάλληλη θέση είναι ο κατάλληλος συνδυασμός για μεγάλα μπάχαλα. Πόσο μάλλον πολλοί ακατάλληλοι άνθρωποι σε πολλές ακατάλληλες θέσεις.

Άλλωστε το επιβεβαιώνουν και οι δικαστικοί οι οποίοι σε δήλωση τους αναφέρουν ότι με αφορμή τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση που διέρχεται η Ελλάδα, δέκα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών βρίσκονται σε υποχώρηση. 

Τα οποία συνταγματικά δικαιώματα δεν υποχώρησαν από μόνα τους. Τα υποχώρησαν οι ακατάλληλοι άνθρωποι.
Το δικαίωμα στην εργασία ξεφτιλίστηκε αφού πλέον για να βρεις δουλειά πρέπει να έχεις τον σουβλατζή της γειτονιάς σου μπάρμπα.

Το δικαίωμα στην κοινωνική ασφάλιση ποδοπατήθηκε αφού ούτε κοινωνία υπάρχει ούτε ασφάλεια.

Το δικαίωμα στην υγεία απλά εξαφανίστηκε αφού ο Άδωνης έχει μπερδέψει τα νοσοκομεία με τα νεκροταφεία.

Επίσης η οικονομική ανάπτυξη της χώρας δεν φαίνεται να προωθείται αποτελεσματικά, αφού ο Σαμαράς βλέπει επενδύσεις μόνο στα όνειρα του και τις ονομάζει success story. 

Ενώ η αρχή της ισότητας και η ειδικότερη έκφρασή της, της συνεισφοράς των πολιτών στα δημόσια βάρη ανάλογα με τις δυνάμεις τους  αγνοούνται, αφού πλέον οι πολίτες συνεχίζουν να φορολογούνται παρόλο που έχουν ξεμείνει από δυνάμεις.
Ως αποτέλεσμα απειλείται η απόλαυση ακόμα και του ατομικού δικαιώματος της ιδιοκτησίας οπότε στις επόμενες εκλογές σίγουρα θα βγουν πρώτοι οι κομμουνιστές αφού οι πολίτες δεν θα κωλώσουν μπας και τους πάρουν τα σπίτια. Σπίτια γιοκ.

Η ατελής εφαρμογή, στην πράξη, των επίμαχων συνταγματικών διατάξεων, δυσχεραίνει ακόμη και την ανάπτυξη της προσωπικότητας των πολιτών και προσβάλλει την αξία του ανθρώπου, που αποτελεί πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Ελληνίδες πουτάνες έχουν ξεπεράσει αριθμητικά τις συναδέλφισες από το ανατολικό μπλοκ. Τουλάχιστον η κρίση έσπασε αυτή τη συντιριτίκλα που επικρατούσε στην ελληνική οικογένεια όπου ο άντρας δήλωνε ευθαρσώς ότι “εμένα η γυναίκα μου δεν δουλεύει”. Μωρέ και θα δουλέψει και πουτάνα θα γίνει.
 Η ανακοίνωση των δικαστικών καταλήγει ότι η υπολειτουργία του κοινωνικού κράτους δικαίου, που προβλέπει το Σύνταγμα έχει φτάσει σε οριακό πλέον σημείο, απειλεί την κοινωνική συνοχή, αλλά και την ίδια τη Δημοκρατία στον τόπο μας.

(Για να μην ξεχνιόμαστε, μπουρδέλο την χώρα την έκανε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ καθώς και αυτοί που τους ψήφιζαν. Μπουρδέλο συνεχίζουν να κάνουν την χώρα το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ καθώς και αυτοί που συνεχίζουν να τους ψηφίζουν.)


Ανάρτηση από: http://takoureliatragoudameakoma.blogspot.gr