Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Ντρογκμπά και Έμπουε απολογούνται λόγω... Μαντέλα!

Ο Ντιντιέ Ντοργκμπά και ο Εμανουέλ Σέμπουε αποχαιρέτησαν τον Νέλσον Μαντέλα με τον δικό τους τρόπο και πλέον αντιμετωπίζουν πειθαρχικές κυρώσεις!

Το μπλουζάκι του πρώην φορ της Τσέλσι έγραφε: «Ευχαριστώ Μαντίμπα», ενώ αυτό του Έμπουε ανέφερε: «Αναπαύσου εν ειρήνη Νέλσον Μαντέλα», με τους δύο παίκτες από την Ακτή Ελεφαντοστού να μην ξεχνούν τον άνθρωπο του έδωσε τέλος στο καθεστώς του άπαρτχαϊντ στην Νότιο Αφρική και να βγάζουν τις φανέλες τους μετά τη νίκη με 2-0 επί της Ελαζίγκσπορ.

Οι δύο ποδοσφαιριστής της Γαλατάσαραϊ κλήθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, με την τουρκική Ομοσπονδία να δικαιολογεί την απόφασή της τονίζοντας ότι δεν είχαν εξασφαλίσει σχετική άδεια για τα εν λόγω μπλουζάκια.




Ανάρτηση από: http://www.gazzetta.gr