Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

"Ριζοσπάστης": Ιδιες οι προτάσεις κυβέρνησης και δανειστών (Βίντεο)

Πολύ ενδιαφέρον τα όσα ακούσαμε να μας λέει ο δημοσιογράφος Κώστας Παπακυριάκος –αν δεν κάνουμε λάθος είναι μέλος του ΚΚΕ και στο παρελθόν παρουσίαζε εκπομπή στο τηλεοπτικό κανάλι 902.

Επικαλούμενος δημοσίευμα του «Κυριακάτικου Ριζοσπάστη» μας λέει ότι ο Αλέξης Τσίπρας δυο μέρες μετά την αναγγελία του δημοψηφίσματος παρουσίασε νέα πρόταση στους «εταίρους» η οποία «είναι ίδια και απαράλλακτη με την πρόταση των «θεσμών».

«Ο ίδιος -σ.σ. Α. Τσίπρας- έχει ψηφίσει αυτό που ζητάει απ’ τον λαό να καταψηφίσει» ακούμε τον δημοσιογράφο να μας λέει στο βίντεο που παραθέτουμε, επικαλούμενος στοιχεία από το δημοσίευμα του «Ριζοσπάστη».
Για να βρει κανείς διαφορές ανάμεσα στην κυβερνητική πρόταση και την πρόταση των δανειστών πρέπει να καταβάλλει πολύ μεγάλη προσπάθεια, υπογράμμισε ο δημοσιογράφος. Ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του τονίζοντας ότι σ’ αυτό για το οποίο μας καλεί ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του να πούμε «ΟΧΙ» την Κυριακή , ο πρωθυπουργός έχει πει «ΝΑΙ» με την επιστολή που έστειλε στους «θεσμούς» πριν μερικές μέρες.




Ανάρτηση από: http://tsak-giorgis.blogspot.gr