Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Παπαδημούλης: Είμαστε έτοιμοι για διεύρυνση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας

«Από την πρώτη στιγμή ο πρωθυπουργός είπε ότι εμείς είμαστε έτοιμοι και για τη διεύρυνση  της  είτε στο σύνολο της ασκούμενης πολιτικής, είτε και σε επί μέρους μεγάλα θέματα της υπάρχουσας κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας » δήλωσε την Παρασκευή ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM. 
Σε ερώτηση αν ανησυχεί για το γεγονός ότι περιορίστηκε στους 153 βουλευτές η κυβερνητική πλειοψηφία ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι είναι κάτι που προβληματίζει την κυβέρνηση, αλλά θα καταφέρει να το αντιμετωπίσει. 
«Φυσικά είναι κάτι που μας προβληματίζει και το παίρνουμε υπόψη μας, αλλά νομίζω ότι η κυβέρνηση Τσίπρα θα τα βγάλει πέρα για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην ανάπτυξη να μειώσουμε την ανεργία, να βγάλουμε την Ελλάδα από την επιτροπεία των μνημονιακών δεσμεύσεων. Αυτός είναι ο στόχος και θα τον πετύχουμε» είπε χαρακτηριστικά. 

ΑΝΑΠΤΥΞΗ 
Aπό το καλοκαίρι του ΄16 η οικονομία θα επιστρέψει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα, ήπιο πολιτικό κλίμα και ουσιαστικό διάλογο. Το ρεσιτάλ μικροπολιτικής που βλέπω απ΄ όσους ρήμαξαν τη χώρα 40 χρόνια δεν είναι και έξυπνο διότι δεν πείθει τους πολίτες. Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι από το καλοκαίρι του ΄16 η οικονομία θα επιστρέψει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Ανάρτηση από: 
http://papaioannou-giannis.net