Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Φοβόσαστε μήπως σας πάρουν τα χωράφια οι κουμμουνιστές. Θα σας τα πάρουν όμως οι... προστάτες του αστικού κράτους.

Του Ηλία Μπιτσάνη
Φοβόσαστε μήπως σας πάρουν τα χωράφια οι κουμμουνιστές. Θα σας τα πάρουν όμως οι... προστάτες του αστικού κράτους. Και αν θέλετε να τα κρατήσετε κάντε τα χέρσα να μην δίνουν εισόδημα. 
Βρήκαν ευκαιρία τώρα που είναι όλοι έγκλειστοι να λεηλατήσουν ό,τι έχει απομείνει από τα προηγούμενα μνημόνια, ακόμη και εκεί που έκαναν πίσω οι προηγούμενοι γιατί τα βρήκαν μπαστούνια. Η υποχρέωση των συνταξιούχων που έχουν αγροτικό εισόδημα να πληρώνουν τουλάχιστον 121 Χ 12 = 1452 ευρώ το χρόνο ασφαλιστική εισφορά τον ΟΓΑ και η πρόβλεψη να μειώνεται κατά 30% η σύνταξη όσων έχουν έσοδα από αγροτικά πάνω από 10.000, πρόκειται για ολοφάνερη επίθεση λεηλασίας. 
Επομένως αν κληρονομήσατε μια περιουσία από τους γονείς σας, αν σκεφθήκατε τα... γηρατειά σας και πήρατε κανένα χωραφάκι με ελιές ή τέλος πάντων σας άρεσε η ενασχόληση με τη γη, θα πρέπει να φροντίσετε να απαλλαγείτε από αυτά. Εν μέσω πανδημίας και “αυτοκρατορικών” δοξολογιών των μέσων αποβλάκωσης της διαπλοκής, η κυβέρνηση βάζει βαθιά το χέρι της στην τσέπη χιλιάδων επί χιλιάδων μικροκαλλιεργητών που είναι συνταξιούχοι (πλην ΟΓΑ). Με τη σιωπή των κυβερνητικών βουλευτών οι οποίοι κάνουν την πάπια και τάχαμου κόβονται για την αγροτική παραγωγή. Βρε ανίκανοι και ανάλγητοι, εδώ ο κόσμος είναι έτοιμος να εγκαταλείψει την ελαιοκαλλιέργεια γιατί με 2 ευρώ και κάτι ψιλά δεν μένει σάλιο και εσείς πάτε να τους ληστέψετε; Και ποιός νομίζετε ότι θα πάρει τα χωράφια; Γνωρίζετε αυτό που λέμε “στάχτη και μπούρμπερη”;

Ανάρτηση από: http://geromorias.blogspot.com/