Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Αλλαγή πολιτικού σκηνικού

Του Βαγγέλη Β.

Αυτές οι εκλογές είναι οι πιο σημαντικές της μεταπολίτευσης! Το πολιτικό σκηνικό θ’ αλλάξει και το μέλλον μας είναι πιο αβέβαιο από ποτέ!!!!
Οι εκλογές αυτές εκφράζουν το δίλημμα “Ευρώπη ή Αλβανία” – παναπεί, ή στη ζεστή μητρική ευρωπαϊκή αγκαλιά (σφιχτή μέχρι ασφυξίας;) ή στη “διεθνή απομόνωση”. Καθώς και το δίλημμα “σταθερότητα ή ακυβερνησία”. Λες και όλα αυτά τα χρόνια εξουσίαζε η Αριστερά (!) που με τις απεργίες της και τους παράλογους μισθούς που διεκδικούσε (και κέρδιζε;…) οδήγησε τις επιχειρήσεις σε κλείσιμο και τη χώρα στη χρεωκοπία. Λες και ο κρατισμός είναι δική της ιδεολογία και φαίνεται πως αυτή παραπλάνησε τις κυβερνήσεις να διογκώσουν το δημόσιο τομέα!!!!Λες να διόριζαν επιλεκτικά …αριστερούς και δεν το ήξερα;; Μας λένε πως άλλο εναντίον του μνημονίου (που “είμαστε όλοι”, λένε ακόμα κι αυτοί που τα ψήφισαν) και άλλο εναντίον της Ευρώπης!! – ε βέβαια, τα μνημόνια είναι made in China !!!(όπως όλα).
Μόνο ο Σαμαράς, αυτός ο γίγας της πολιτικής, τόλμησε να μιλήσει συγκεκριμένα: θα ενισχύσει, είπε, τους χαμηλοσυνταξιούχους και τους πολυτέκνους, με κόστος 450 εκατομμυρίων, τα οποία όμως έχει βρει από πού θα εισπράξει: Από την αυξημένη φορολογία στα “φρουτάκια” και τους “κουλοχέρηδες” και από την εξάρθρωση του λαθρεμπορίου των καυσίμων. Τα υπολογίζει μαζί σε 700 εκατομμύρια, άρα θα ‘χουμε και περίσσευμα.
Για τέτοιας σοβαρότητας σχέδια διακυβέρνησης μιλάμε !!
Μακριά από τα περιθωριακά κόμματα, μας συμβουλεύει η αξιοσέβαστη κυρία Λαγκάρντ!!! Ποια είναι αυτά τα περιθωριακά κόμματα κυρία Λαγκάρντ; Μπορείτε να μας πείτε;
Κι ο κύριος Σόιμπλε μας είπε “ότι, δώσαμε δώσαμε στο Νότο”. Κι ό,τι πήρατε πήρατε επίσης. Και δεν ξέρω και γερμανικά να του μεταφράσω «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά» κύριε Σόιμπλε.!!!
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠ-ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ!!!!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ «ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ν’ΑΛΛΑΞΕΙ. ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ Κ.Λ.Π.»
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.
ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ