Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Χρυσή Αυγή και Μαύρο Μέτωπο πάνε μαζί


Του Β.Α.

Τους ανέδειξαν με τις πολιτικές τους, τους συντηρούν και τους εκκολάπτουν μέσα στους μηχανισμούς του κράτους και του παρακράτους, τους χρησιμοποιούν στο κυνήγι ενάντια στους απόκληρους μετανάστες και τους κοινωνικούς αγωνιστές, τους έκαναν ισότιμους συνομιλητές και συναποφάσισαν μαζί τους την φασιστική  καταιγίδα επίθεσης  στα δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες. Στο όνομα της εύρυθμης λειτουργίας του κράτους και της αγοράς τους, τους παρέδωσαν την μισή Αθήνα στα τάγματα εφόδου και τώρα έρχονται να τους αξιοποιήσουν  ως ποταπό  εκβιαστικό δίλλημα εν όψει της εκλογικής τους κατάρρευσης.

Για τα αποβράσματα της Χρυσής Αυγής πρόκειται και την αξιοποίηση τους από την κατάπτυστη, αδίστακτη και πολιτικά επικίνδυνη ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Ξεδιάντροπα και προκλητικά η εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Φ. Γεννηματά με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε στο Μαρούσι από μέλη της Ναζιστικής οργάνωσης ο Π..Ευθυμίου, αφού θυμήθηκε τις ιστορικές μνήμες που απορρέουν από την σημερινή επέτειο της  χουντικής επταετίας, δεν δίστασε να αποδώσει ευθύνες σε όλους όσους αμφισβητούν και εναντιώνονται στις πολιτικές του κόμματος της μέχρι τώρα.

Μίλησε η κ. εκπρόσωπος για «θρασύτητα της Χρυσής Αυγής που εκπορεύθηκε από θεωρίες συνομωσίας που καλλιεργούνται το τελευταίο διάστημα», για  «παχιά λόγια των δυνάμεων της άρνησης» που την ενισχύουν, κάλεσε «όλες τις πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν τα έκτροπα», ζήτησε «δημιουργία μετώπου για την προστασία των θεσμών»,  μίλησε «για  ανοχή  που εκκολάπτει το αυγό του φιδιού» και πως «δεν πρέπει να δούμε ναζιστικούς χαιρετισμούς στο Ελληνικό κοινοβούλιο».
Δημαγωγοί, απατεώνες και τρομοκράτες της συνείδησης του Ελληνικού λαού και επιλεκτική επίκληση των δημοκρατικών θεσμών από τους πολιτικούς απατεώνες του κυρίαρχου κόμματος του μνημονίου, σαν ύστατη τακτική για να στρέψουν την αγανάκτηση και την καταδίκη του κόσμου στην κοινοβουλευτική γέφυρα σωτηρίας και στον αξιόπιστο αστικό του πυλώνα, το  ΠΑΣΟΚ.

Να επισημάνουμε στους στυλοβάτες και πρωτοπόρους στην σύσταση του Μαύρου Μετώπου του ολοκληρωτισμού και της κοινωνικής λεηλασίας ηγέτες του ΠΑΣΟΚ(α)κισμού, ότι είναι πια γνωστό σε όλη την αγωνιζόμενη κοινωνική πλειοψηφία πως ο κρατικός και παρακρατικός μηχανισμός που τους συντηρεί και τους προστατεύει, είναι η μήτρα που αναπαράγει και γεννά το αυγό του φιδιού παράλληλα με την καταστολή, την προβοκάτσια και τις δολοφονικές επιθέσεις διαχρονικά στους αγωνιστές μας.

Η κυρία Γεννήματα με Βορίδη , Χρυσοχοίδη, Καμίνη, Γεωργιάδη, την κρυφή και  φανερή Χρυσή Αυγή, διαμόρφωσε προ καιρού τις συμμαχίες της με στρατόπεδα, τσεκούρια, ρόπαλα δικαστήρια και δακρυγόνα.
Εμάς δεν μας μένει παρά παρατεταμένοι αγώνες  στο δρόμο της εξέγερσης και της επανάστασης που έχουν προοπτική και πραγμάτωση, μέσα από την αμφισβήτηση και την ρήξη με τους αστικούς θεσμούς καταργώντας το κράτος και το παρακράτος τους.
     
Και μιας και το καλεί η μέρα ας πάμε λίγο πίσω και ας θυμηθούμε τον Λαμπράκη, τον Πετρούλα, την Βασιλακοπούλου, τον Κουμή, την Κανελλοπούλου, τον Τεμπονέρα κι όλους όσους τους σώσαμε απ τα δολοφονικά τους δόντια την τελευταία στιγμή, 
Και επειδή το «όχι άλλα δάκρυα» το έχουμε τραγουδήσει τόσες και τόσες φορές έχουμε δώσει και την υπόσχεση ότι: «Δεν θα περάσει ο φασισμός» ακόμα και ο κοινοβουλευτικός.  



Ανάρτηση απὀ :http://tsak-giorgis.blogspot.com