Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Οι Ευρωπαίοι εταίροι δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να συνεργαστούν με νεοναζιστικά κόμματα... κι οι δημοκρατικές "ευαισθησίες" της Αριστεράς στην Ευρώπη είναι "αναίσθητες" μπρος στην μπίζνα της Οικονομικής Νομισματικής Ένωσης...


Αλεξάντερ Μιζίτσκο. Επικεφαλής τάγματος του Δεξιού Τομέα (στρατιωτικός βραχίωνας του νεοναζιστικού κόμματος Ελευθερία). Τί έκανε ο "δημοκράτης-αγανακτικιασμένος"; Σε συνεδρίαση του τοπικού κοινοβουλίου της πόλης Ρόβνο, μπούκαρε οπλισμένος ως άλλος "Ράμπο" με καλάσνικοφ και μαχαίρι καταδρομέων. Ακούμπησε στα έδρανα τα εργαλεία του διαλόγου και δήλωσε: "Όποιος θέλει ας δοκιμάσει να μου πάρει το όπλο". Μετά από αυτό ξεκίνησαν οι δημοκρατικές διαβουλεύσεις και εκτελέστηκαν οι εντολές του Μιζίτσκο...
Πέφτοντας από τα σύννεφα λοιπόν διαπιστώνουμε ότι:

1. Δεν υπάρχει δημοκρατική Ε.Ε. που ενώνει τους λαούς.
2. Οι Ευρωπαίοι εταίροι δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να συνεργαστούν με νεοναζιστικά κόμματα και να αναγνωρίσουν κυβερνήσεις στις οποίες μετέχουν νεοναζιστικά κόμματα.
3. Μέσα στην Ε.Ε. ο όρος διαπραγμάτευση είναι ανέκδοτο. Μετά τις διαπραγματεύσεις Ελλάδας, Πορτογαλίας, Κύπρου δεν χωράει αμφιβολία τί είναι η Ε.Ε.

4. Οι δημοκρατικές "ευαισθησίες" της Αριστεράς στην Ευρώπη είναι "αναίσθητες" μπρος στην μπίζνα της Οικονομικής Νομισματικής Ένωσης.

Ανάρτηση από: http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr