Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Χάνουμε Ουκρανούς τουρίστες

Του πιτσιρίκου

Η αιματοχυσία στο Κίεβο της Ουκρανίας δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα, αφού έχουμε δει πολλές «επαναστάσεις» και πολλές πλατείες τα τελευταία χρόνια, και έχουμε βαρεθεί κάπως. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι μη γίνει κάνας πολύμηνος εμφύλιος στην Ουκρανία και χάσουμε τους Ουκρανούς τουρίστες.

Το 2013 επισκέφτηκαν την Ελλάδα 250 χιλιάδες Ουκρανοί τουρίστες, ενώ για το 2014 κάποιοι έκαναν λόγο για διπλασιασμό του αριθμού των τουριστών από την Ουκρανία.


Βέβαια, αν οι Ουκρανοί ξεκινήσουν κάνα εμφύλιο πόλεμο, μάλλον δεν θα κάνουν διακοπές το καλοκαίρι, ενώ χάνουμε και πολλούς μελλοντικούς επισκέπτες, αφού αυτά τα πτώματα που βλέπετε στις τηλεοράσεις δεν θα έρθουν ποτέ στη χώρα μας για τουρισμό και δεν θα μας αφήσουν χρήματα.

Μάλιστα, μπορεί κάποιοι νεκροί Ουκρανοί να έχουν κάνει ήδη κρατήσεις στην Ελλάδα, οπότε δεν θα εμφανιστεί ο Ουκρανός τουρίστας το καλοκαίρι στην Κω, και θα καταστραφεί οικονομικά ο ξενοδόχος.

Αν γίνει κάνας εμφύλιος στην Ουκρανία με εκατοντάδες χιλιάδες θύματα, θα καταστραφεί ο ελληνικός τουρισμός, αφού θα πενθήσουμε χιλιάδες Ουκρανούς τουρίστες.

Παράλληλα, θα χάσουμε και πολλούς Ρώσους τουρίστες, αφού θα υπάρχει ένταση στην περιοχή.

Πάντως, βλέπουμε πως στην Ουκρανία οι άνθρωποι σκοτώνονται στο Κίεβο που είναι μακριά από την θάλασσα.

Οι Ουκρανοί που ζουν κοντά στη Μαύρη Θάλασσα δεν θέλουν να σκοτωθούν και περιμένουν με αγωνία το καλοκαίρι για να κάνουν καμιά βουτιά και να παίξουν τίποτα ρακέτες στην παραλία.

Είναι κρίμα που δεν ήταν της μόδας ο μαζικός τουρισμός, το κολύμπι στη θάλασσα και η ηλιοθεραπεία πριν γίνει ο Εμφύλιος Πόλεμος στην Ελλάδα.

Αν ήταν τότε της μόδας ο τουρισμός, θα είχαμε αποφύγει το αιματοκύλισμα, αφού αριστεροί και δεξιοί θα βαριόντουσαν να πάρουν τα βουνά και το πολύ-πολύ να έδιναν ραντεβού στην παραλία για ένα τουρνουά μπιτς βόλεϊ και ο χαμένος να πλήρωνε τις μπύρες.


Ανάρτηση από: http://pitsirikos.net