Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Πολυπληθείς οι συγκεντρώσεις με φόντο Eurogroup και Ecofin- Χημικά και ξύλο


Πίσω από το μπλοκ των συνδικάτων ακολουθούσαν μέλη αριστερών οργανώσεων, οι οποίοι συγκρούστηκαν με την Αστυνομία

Ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τις 21:00 τα συλλαλητήρια στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή τη διεξαγωγή των συμβουλίων Eurogroup και Ecofin στο Ζάππειο.
Οι διαδηλωτές που συμμετείχαν στο μπλόκο των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου Αθήνας πραγματοποίησαν πορεία με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επί των οδών Σταδίου και Πανεπιστημίου μέχρι τα σημεία που είχαν αποκλειστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις και επέστρεψαν στην πλατεία Κλαυθμώνος όπου και διαλυθήκαν.
Πίσω από το μπλοκ των συνδικάτων ακολουθούσαν μέλη αριστερών οργανώσεων, οι οποίοι συγκρούστηκαν με την Αστυνομία στη συμβολή των οδών Αμερικής και Σταδίου, όταν επιχείρησαν να διασπάσουν τον αστυνομικό κλοιό. Η αστυνομία απάντησε με χρήση χημικών, αλλά τα επεισόδια δεν πήραν έκταση.


Λίγο αργότερα αστυνομικές δυνάμεις της Ομάδας ΔΕΛΤΑ και των ΜΑΤ διέλυσαν ομάδα νεαρών που επιχειρούσε να βάλουν φωτιά στην τράπεζα Πειραιώς στην οδό Πανεπιστημίου, στο ύψος των Προπυλαίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει 5 προσαγωγές.
Λίγο αργότερα αποχώρησε και το μπλοκ των διαδηλωτών του ΠΑΜΕ, οι οποίοι ήταν συγκεντρωμένοι επί της οδού Πανεπιστημίου στο ύψος της Ιπποκράτους.

Ανάρτηση από: http://www.epikaira.gr
https://twitter.com/JohnKemmos
https://twitter.com/dromografos
https://twitter.com/MakisSinodinos
https://twitter.com/Souidos
https://twitter.com/__KeyserSoze_