Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Πανδαιμόνιο στη Βουλή: Άγριο ξύλο μεταξύ Χρυσαυγιτών και υιού Μπαλτάκου- (video)

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στη Βουλή μεταξύ του υιού Μπαλτάκου και χρυσαυγιτών βουλευτών, οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια.
Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο αστυνομικός που βρισκόταν έξω από το γραφείο του γγ της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκου, κλώτσησε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλο, που πήγαινε στα γραφεία του κόμματος τα οποία βρίσκονται στον ίδιο διάδρομο.
Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ακολούθησε σύρραξη και ο γιος του κ. Μπαλτάκου μπήκε στα γραφεία του κόμματος ζητώντας εξηγήσεις.
Ο νεαρός που είναι αξιωματικός του Λιμενικού και έχει υπηρετήσει στα ΟΥΚ μπούκαρε στα γραφεία του κόμματος και άρχισε να φωνάζει "Π@@@@@@δες , γαμιολ.... την στήσατε στον πατέρα μου".
Σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων της Χρυσής Αυγής, ο ίδιος χαστούκισε τον βουλευτή Μιχάλη Αρβανίτη, κλώτσησε τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο και γρονθοκόπησε τον Νίκο Κούζηλο.
Οι φωνές και οι ύβρεις ακούγονταν μέχρι το ισόγειο του Κοινοβουλίου και οι δημοσιογράφοι παρακολουθούσαν άναυδοι τον γιο του κ. Μπαλτάκου να αποχωρεί από τη Βουλή με γρήγορα βήματα συνοδευόμενος από την αστυνομική φρουρά του Παναγιώτη Μπαλτάκου.
Ο νεαρός μπήκε στο αυτοκίνητό του φορώντας την κουκούλα από το μπουφάν του και αποχώρησε από τη Βουλή.
Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε η Χρυσή Αυγή:

"Η ΝΔ, πιστή στο παρακρατικό της παρελθόν και συνεπής στις βρώμικες πρακτικές που μεταχειρίζεται για να αντιμετωπίσει τη Χρυσή Αυγή, έδειξε σήμερα για ακόμη μία φορά το πραγματικό της πρόσωπο.

Μετά τις αποστομωτικές αποκαλύψεις του κόμματος μας σχετικά με τις παρεμβάσεις των Σαμαρά, Δένδια και Αθανασίου στο έργο της δικαιοσύνης, για άσκηση ποινικής δίωξης και προφυλάκισης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, το απόκομμα του Μαξίμου βυθίστηκε στην απόγνωση και τον πανικό!

Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση του αποκαλυπτικού αποδεικτικού υλικού ο γιος του, παραιτηθέντος πλέον, Μπαλτάκου, βρέθηκε στο διάδρομο της βουλής, έξω από τα γραφεία του κόμματος και σε έξαλλη κατάσταση μεταχειρίστηκε χυδαίες εκφράσεις κατά όλων όσων παρευρίσκονταν στο χώρο τη στιγμή εκείνη. Ο θρασύδειλος νέος, όμως, δε δίστασε να χειροδικήσει εναντίον ενός νομικού εκπροσώπου του κόμματος και εναντίον δύο βουλευτών του κόμματος, συγκεκριμένα εναντίον των Συναγωνιστών Ματθαιόπουλου και Αρβανίτη, με την απόλυτη ανοχή της υπηρεσίας ασφαλείας της βουλής, η οποία προστάτευε τον δράστη, άσχετα αν αυτός διέπραξε ποινικά κολάσιμη πράξη μέσα στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Αλλά το γεγονός ότι ο δράστης είναι γόνος ενός σημαίνοντος στελέχους της ΝΔ του δίνει το δικαίωμα να διαπράττει ένα αυτόφωρο αδίκημα, να βιαιοπραγεί εναντίον βουλευτών και να φυγαδεύεται αργότερα προστατευόμενος από τη βουλή, χωρίς να τεθεί σε εφαρμογή η παραμικρή διαδικασία μέσα στα πλαίσια του νόμου. Όταν τα θύματα είναι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής τότε τίθεται σε εφαρμογή το δίκαιο της «πλειοψηφίας» και κανείς δεν οδηγείται στη δικαιοσύνη.

Αντιθέτως, οι Χρυσαυγίτες, μόνο και μόνο επειδή είναι αυτοί που είναι, δηλαδή η φωνή της αλήθειας σε μια χώρα που καταρρέει, οδηγούνται στη φυλακή, άσχετα αν αποδείχτηκε με αδιάσειστα στοιχεία ότι η δικαιοσύνη έχει καταστεί ένα μικροκομματικό παραμάγαζο της χούντας των Σαμαροβενιζέλων.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος δήλωσε σχετικά στο περιστύλιο της Βουλής: "Οι σημερινές αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής σχετικά με τις διώξεις εις βάρος μας, οι οποίες απεδείχθησαν ότι έγιναν κατόπιν παραγγελίας των Σαμαρά, Δένδια και Αθανασίου έχουν προκαλέσει στην κυβέρνηση σύγχυση και πανικό. Δυστυχώς, δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει μέχρι και παρακρατικούς οπαδούς της για να χτυπήσουν στελέχη και βουλευτές του κόμματος έξω από τα γραφεία μας. Ασφαλώς και θα καταθέσουμε μήνυση και δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε με κάθε νόμιμο μέσο τον πολιτικό μας Αγώνα για να ανατραπεί η χούντα των Σαμαροβενιζέλων".Ακολούθησε και νέα ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, που επικαλείται προγενέστερη συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά:

"Εδώ και πέντε μήνες έχουμε αποκαλύψει πως η σκευωρία με τις πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής στήθηκε από τους Δένδια και Αθανασίου κατ΄ εντολήν του Σαμαρά.

Την ομολογία αυτήν την είχε κάνει ο ίδιος ο Σαμαράς που είχε δηλώσει στην συνέντευξη στον Πρετεντέρη για το πως έγιναν οι προφυλακίσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου και του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Χρήστου Παππά: "Μπορούσα να κάνω ένα τηλέφωνο και να πω παρακαλώ πείτε τους να τους κρατήσουνε; Είδατε ότι δεν συνέβη αυτό τουλάχιστον στην αρχή..."

Ο παραιτηθείς Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά, Μπαλτάκος επιβεβαίωσε τις καταγγελίες στο συγκλονιστικό ντοκουμέντο που ήρθε σήμερα στο φως."

Ανάρτηση από: http://crimenet.gr