Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΙΘΩΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΑΡΚΥΣ ΠΟΛΙΤΩΝ !

Ένα γράμμα από τα χρόνια της δικτατορίας ... Ένα εισιτήριο για να συναντήσετε τ 'Ονειρο σας  
ΑΝ ΗΤΑΝ Αλήθεια ΟΣΑ τρομακτικά ΟΙ τύραννοι ΜΕΣΑ Από ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ Χρόνια εκτοξεύουν εναντίον μας ΚΑΙ μας εξοντώνουν, αν ήταν αλήθεια, τότε δεν θα τρέμανε στην ιδέα της φυλακής που είναι ο μόνιμός τους εφιάλτης ..  
Παρότι ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τους απείλησε ...  
Λαέ πολύπαθε των Ελλήνων, το η όσων θυμούνται ΜΙΑ καταγωγή ηρώων που αντιστέκονταν ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΘ ε ΜΟΡΦΗ τυραννίας .. 
Θυμήσου πώς 4 χρόνια σ'ενοχοποιούν και σ 'εξοντώνουν μ' απάτη, με ψεύτικο τρόμο ενώ οι ένοχοι είναι οι ίδιοι, οι ίδιοι οι δήμιοι, οι ίδιοι οι τρομοκράτες σου. Θυμήσου πώς 4 χρόνια σ'εξοντώνουν οπλίζοντας τ 'όπλο με το οποίο αυτοκτονείς, σ «εξοντώνουν με καταιγισμό νοσηρότητας από την οικονομική πίεση που σου ασκούν σ'εξοντώνουν με μετανάστευση ..Κράτησε καλά και για πάντα στο μυαλό σου, πώς ένας και μόνο ένας είναι ο λόγος .. Να χαλαρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ απ 'το λαιμό σου, την θηλιά που σου πέρασαν οι τύραννοι και την σφίξανε με σχέδιο μέχρι να παραλύσεις ... Και σαν «ανασάνεις και χαρείς προσωρινά, να πεις αυτό ήταν το κακό πέρασε και να μην ζητήσεις την τιμωρία των ενόχων .. Να ξεχάσεις το άκυρο Σύνταγμα που ποτέ δεν έχεις εγκρίνει, το άκυρο Σύνταγμα με το οποίο σε δέσανε χειροπόδαρα στα σκλαβοπάζαρα των αγορών, να ξεχάσεις την πλαστογραφία με την οποία δανειστήκανε για σένα εκατοντάδες δις που τάκαναν δώρο στους τραπεζίτες, να υποβαθμίσεις το ξεπούλημα του εθνικού σου αλλά και του ιδιωτικού σου πλούτου, του σπιτιού σου, του χωραφιού, τ 'αυτοκινήτου και "κει μέσα στις εκκλησιές να βαφτίσεις την αμαρτία τους αρετή και να τους ευλογήσεις" ..

Θυμήσου όμως πριν ρίξεις το χαρτάκι με τ 'ονόματα, ψηφοφόρε των δήμιων .. Ένα μήνα πριν, η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, ανέβαλε την απόφαση για τα χαράτσια .. Αυτή ντε που σαν Τμήμα έκρινε τον περασμένο Μάρτη ότι είναι αντισυνταγματική .. Τα χαράτσια που δανείστηκες για να τα πληρώσεις και να ησυχάσεις ...... Ρίξτε τώρα το χαρτί στη κάλπη. .. Όπως ακριβώς σε περιγράφει από το 1908 ο Παλαμάς: "! Ραγιάδες έχεις μάνα γη σκυφτούς για το χαράτσι, των ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι» .. Κι άσε εμάς να θρηνούμε ............ 190 χρόνια! ...... Έλληνες ως πότε θα δέχεστε να σας κυβερνάνε πολιτικά παράσιτα ;; Ως πότε ;; ... Φιλότιμο, κρίση, αξιοπρέπεια?