Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου


Ο εντολέας μας αξιότιμος κ. Αμπντουλλάχ Οτζαλάν, μετά από μια διεθνή συνωμοσία, εδώ και 17 χρόνια, από το 1999 και μετά, είναι κρατούμενος στις φυλακές του νησιού Ίμραλι. Η κράτησή του, που συνεχίζεται μέχρι σήμερα, βρίθει από παραβιάσεις του δικαίου και τα βασικά αίτια των συνθηκών κράτησής του οφείλονται στην απαγωγή και μεταφορά του αξιότιμου κ. Αμπντουλλάχ Οτζαλάν από την Κένυα στην Τουρκία κατά μη νόμιμο τρόπο. Εμείς, ως δικηγόροι του αξιότιμου κ. Αμπντουλλάχ Οτζαλάν, για να φέρουμε στην επιφάνεια αυτό το πειρατικό δίκαιο, καταθέσαμε αγωγή σε πρώτο βαθμό ενώπιον του Διοικητικού Δικαστηρίου της Ελλάδας.

Η πρώτη εκδίκαση της αγωγής που καταθέσαμε στις 3 Δεκεμβρίου 2008 θα διεξαχθεί στις 9 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 10.00. Στις 4 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 13.00 πραγματοποιούμε Συνέντευξη Τύπου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, Ακαδημίας 60, για να σας ενημερώσουμε λεπτομερειακά για τα ιστορικά και επίκαιρα γεγονότα σχετικά με την αγωγή που καταθέσαμε.
Εμείς οι δικηγόροι και η Βουλευτής του Κόμματος Δημοκρατίας των Λαών – HDP, Ντιλέκ Οτζαλάν, ανιψιά του αξιότιμου κ. Οτζαλάν, θα χαρούμε να σας δούμε ανάμεσά μας στη Συνέντευξη Τύπου που διοργανώνουμε.

Οι Δικηγόροι

Του αξιότιμου κ. Αμπντουλλάχ Οτζαλάν