Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Η ευχή μου προς την Κυβέρνηση του 3ου Μνημονίου για το 2016: Του χρόνου τα σπίτια σας να τα πάρουν οι τράπεζες


Του πιτσιρίκου

Πολύ μου άρεσε η ευχή που έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην κυβέρνηση, να είναι του χρόνου στα σπίτια τους. Η ευχή της Ζωής Κωνσταντοπούλου δείχνει άνθρωπο με καλοσύνη και γενναιοδωρία, αφού εύχεται στα μέλη της κυβέρνησης να έχουν σπίτια για να επιστρέψουν.
Εγώ δεν είμαι τόσο καλός άνθρωπος, όσο η Ζωή Κωνσταντοπούλου, οπότε θα δώσω μια άλλη ευχή στην κυβέρνηση του τρίτου Μνημονίου για το 2016:

Του χρόνου τα σπίτια σας να τα πάρουν οι τράπεζες. Αν δεν τα πάρουν οι τράπεζες, να επιστρέψετε στο σπίτι σας και να βρείτε καβάλα το ταίρι σας με αντιμνημονιακό επιβήτορα ή αντιμνημονιακή θεογκόμενα με μαστίγιοΜε την ευκαιρία, να θυμίσω: Κανένα σπίτι στα χέρια πρώην Κνίτη
(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των κειμένων του blog από μνημονιακά και νεομνημονιακά site και blog. Σε όλους τους υπόλοιπους επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων αλλά μετά την παρέλευση τεσσάρων ωρών από την δημοσίευση και μόνο με ενεργό link που θα παραπέμπει στην πηγή. Αντιθέτως, η κοινοποίηση στο Facebook είναι υποχρεωτική από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ευχαριστώ.)

Ανάρτηση από: http://pitsirikos.net