Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Τα παιδιά είπαν τα κάλαντα στον Αλέξη Τσίπρα

Του πιτσιρίκου


Έξι πνιγμένα προσφυγόπουλα από τη Συρία είπαν τα κάλαντα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τους πρόσφερε σύμφωνα συμβίωσης και πρόγραμμα με τρίγωνα Θεσσαλονίκης, ενώ μετά τα μετέτρεψε σε αγγελάκια. Στη συνέχεια, είπαν τα κάλαντα στον πρωθυπουργό τα νήπια του πρότυπου εθνικού νηπιοτροφείου, που έκαναν μια συμβολική κατάληψη στο Μέγαρο Μαξίμου, για να μειωθεί η τιμή της πλαστελίνης και να πέσει ο ΦΠΑ στις καραμέλες.
Ο Αλέκος Φλαμπουράρης ντύθηκε Άι Βασίλης και μοίρασε δώρα στα παιδιά, ενώ τους μίλησε και για το σεξ στην τρίτη ηλικία.
Την παράσταση έκλεψε ένας πιτσιρίκος που ρώτησε τον Αλέξη Τσίπρα «πώς σε λένε εσένα», και όταν ο Αλέξης Τσίπρας του είπε «Αλέξη», αυτός τον ρώτησε «τότε, γιατί σε λένε όλοι απατεώνα;», κάνοντας τον Αλέξη Τσίπρα να ξεσπάσει σε γέλια, προσπαθώντας να μιμηθεί το γέλιο του Ανδρέα Παπανδρέου. Στη συνέχεια, ο Αλέξης Τσίπρας ρώτησε τον μικρό πώς τον λένε και αυτός του απάντησε «Αμπντούλ Τζιχάντ Μπιν Λάντεν», με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Γκουαντάναμο.
Τα κάλαντα των Χριστουγέννων είπαν ακόμα στον πρωθυπουργό η χορωδία του Στρατού, η χορωδία του Ναυτικού, η χορωδία της Αεροπορίας, η χορωδία των ΜΑΤ και οι Scorpions.
(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των κειμένων του blog από μνημονιακά και νεομνημονιακά site και blog. Σε όλους τους υπόλοιπους επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων αλλά μετά την παρέλευση τεσσάρων ωρών από την δημοσίευση και μόνο με ενεργό link που θα παραπέμπει στην πηγή. Αντιθέτως, η κοινοποίηση στο Facebook είναι υποχρεωτική από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ευχαριστώ.)


Ανάρτηση από: http://pitsirikos.net