Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Τότε Χίτες και Ταγματασφαλίτες σήμερα Χρυσαυγίτες. Πάντα δολοφόνοι και κακοποιοί.


Του Γ. Γ.

Είναι γνωστό ότι ένα απ' τα αγαπημένα συνθήματα των Χρυσαυγιτών είναι το "Τιμή σε Χίτες και Ταγματασφαλίτες".
(Οι Χίτες και οι ταγματασφαλίτες ήταν κάτι άθλια υποκείμενα, βασιλόφρονες, δοσίλογοι, και οτιδήποτε «πατριωτικό» υπήρχε στο χώρο της άκρας δεξιάς που  στην διάρκεια της κατοχής εξοπλίστηκαν απ’ τους Γερμανούς για να πολεμήσουν τον ΕΛΑΣ, διαπράττοντας παράλληλα τεράστιες θηριωδίες σε βάρος του άμαχουελληνικού λαού).

Γιατί το θυμήθηκα αυτό τώρα; Ο λόγος είναι γιατί συνάντησα στον "Ριζοσπάστη" ο οποίος κυκλοφορούσε σαν σήμερα το 1946, άλλο ένα κοινό που έχουν οι οπαδοί και τα μέλη της δικαζόμενης σήμερα εγκληματικής συμμορίας, με τους ιδεολογικούς προγόνους τους.
Οτι δηλαδή πέρα από δολοφόνοι και τραμπούκοι είναι και κακοποιοί κάθε είδους.
Για σεσημασμένους λωποδύτες με την ταμπέλα του Χίτη κάνει λόγο ο "Ριζοσπάστης" του '46, με τα μπραβιλίκια και την προστασία που "πουλούσαν" οι χρυσαυγίτες σε μετανάστες και νυχτερινά μαγαζιά ασχολήθηκε πρόσφατα το δικαστήριο στην δίκη της Χ. Α.
Στο παρελθόν είχαμε αναφέρει για τον χρυσαυγίτη βουλευτή Γ. Λαγό που ασφαλίτικη έκθεση τον παρουσιάζει  «μαστροπό, εκβιαστή και προστάτη νυχτερινών κέντρων».
Αλλη ανάρτησή μας, επίσης την τιτλοφορούσαμε «Νταβατζιλίκι, "προστασία", εκβιασμοί η ... φιλοσοφία των χρυσαυγιτών».

Αυτό πάντως που είναι στην κυριολεξία ανατριχιαστικό, περιέχεται σε ένα απόσπασμα από υποκλαπείσα συνομιλία του στελέχους της Χρυσής Αυγής Ν. Αποστόλου και ακούστηκε στην ακροαματική διαδικασία της Χ.Α
Πέρα απ' το γεγονός ότι ο νεοναζί ομολογεί ότι πουλούσαν προστασία σε Πακιστανούς, ακούγετε να λέει και το συγκλονιστικό: «Είχαμε μαζί έναν Αλβανό. Αυτός ήταν πρωτοπαλίκαρο στην Αθήνα! Βγάζει πιστόλι και ρίχνει αβέρτα (...) έχει βγάλει ισόβια για διπλή δολοφονία και τεμαχισμό! Μάλλον θα δουλέψουμε μαζί τώρα (σ.σ. σε γνωστό νυχτερινό κέντρο)...» 

Υ.Γ: Η αρχική φώτο είναι από τον "Οδηγητή"


Ανάρτηση από: http://tsak-giorgis.blogspot.com