Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Αφίσα ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Η αριστερά αυτής της λογικής πρέπει να ηττηθεί

Η αριστερά αυτής της λογικής αυτής της αφίσας είναι που πρέπει να ηττηθεί οριστικά. Που βλέπει πάντα στην υπόλοιπη αριστερά το μεγαλύτερο εχθρό της. Όχι το σύστημα, Όχι τους υπηρέτες του, Όχι το φασισμό αλλά όσους επιμένουν να αγωνίζονται. Ας το ξανασκεφτούν 2 φορές όσοι συνεχίζουν να τους στηρίζουν", γράφει σύντροφος, πολύ ορθά.

Η παραπάνω αφίσα που στοχεύει στο ΚΚΕ και στην ΛΑΕ πρώτα και κύρια κάνει το λάθος να θέτει ως στόχο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΝΑΡ το κοινό των δύο κομμάτων, τη περίοδο που η Αριστερά βιώνει μία ήττα που θα αποτυπωθεί και στις προσεχείς εκλογές. Αντί δηλαδή οι σύντροφοι του ΝΑΡ να κοιτάξουν να συγκινήσουν το κοινό που αποστρέφεται την αριστερά, στην λογική να βοηθήσω το "μαγαζί" μου προσπαθεί μόνο να πάρει κοινό από την υπάρχουσα αριστερά.
Το δεύτερο λάθος, είναι λάθος αισθητικής και ήθους.......

Απομονώνει μία συνάντηση του Κουτσούμπα με ιερείς προσπαθώντας να ταυτίσει το ΚΚΕ με το παπαδαριό, και τον Λαφαζάνη με τους φασίστες των συλλαλητηρίων της Μακεδονίας, βάση μίας λάθος, κατα ομολογία Λαφαζάνη, τηλεοπτικής εμφάνισης.

ΣΚΑΤΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ

Όπως γράφει ο σύντροφος Γιώργος ΑλεξάτοςΜε δεκάδες στελέχη της ΛΑΕ και του ΠΑΜΕ να 'χουν φορτωθεί τον μισό ποινικό κώδικα και να 'χουν αντιμετωπίσει άγριους ξυλοδαρμούς και τόνους χημικών από τα ΜΑΤ σε αγώνες κατά των πλειστηριασμών, κατά του ιμπεριαλισμού, σε κινητοποιήσεις εργαζομένων κ.λπ., μόνο συγχαρητήρια μπορεί να δώσει κάποιος σε όποιον προεκλογικά δεν βγάζει αφίσα κατά των ΜΑΤ του Τσίπρα αλλά κατά της Αριστεράς του... νόμου και της τάξης. Εννοώντας ΛΑΕ και ΚΚΕ.

Μόνο ντροπή!

Ανάρτηση από: http://anemosantistasis.blogspot.com