Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Καταδικασθείς και ελεύθερος!!! Οι ΜΚΟ είναι υπεράνω του νόμου στη χώρα μας;

Του Γιώργου Τασιόπουλου

ΑΣΦΑΛΩΣ ο καταδικασθείς κ. Λιγνάδης δεν είναι καμία φτωχή καθαρίστρια για να οδηγηθεί στη φυλακή!


Απ' ότι φαίνεται ο Λιγνάδης δεν είχε μόνο την Αγάπη του "λαγού" Ρουβά που έφτιαχνε κλίμα από το Φεβρουάριο και δήλωνε:
«Πραγματικά τον αγάπησα. Ό,τι συναίσθημα έχω είναι θαυμασμού κι αγάπης. Έτσι έζησα δίπλα του. Αυτό είναι το βίωμα μου».

Για να καταστεί ΤΥΦΛΗ η δικαιοσύνη θα πρέπει να έχει ο καταδικασθείς την υψηλή πολιτική προστασία και την αμέριστη συμπαράσταση όλων των συστημικών ΜΜΕ.

Εξίσου όμως σκανδαλώδης είναι ο τρόπος που αγνοήθηκε η λαϊκή οργή για τις ΜΚΟ που προμήθευαν τα παιδιά στον σκηνοθέτη.

ΘΥΜΙΖΩ την εφημερίδα τα ΝΕΑ* στις 20 Φεβρουαρίου 2021,  η οποία έγραφε:

"... αποκαλύψεις προκαλούν αποτροπιασμό σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, μέσα από μαρτυρίες γειτόνων που εμπλέκουν τουλάχιστον τρεις δομές ανήλικων προσφύγων να μετέχουν σε μαθήματα στο θέατρό του, αλλά πολλά προσφυγόπουλα φέρονται ότι αρνούνταν να πάνε ξανά εκεί.  
 Έπειτα από έρευνα για τον ισχυρισμό των γειτόνων, διαπιστώθηκε -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- ότι τουλάχιστον τρεις δομές ανήλικων προσφύγων μέσω κοινωνικού λειτουργού, είχαν κλείσει μαθήματα στο θέατρο του σκηνοθέτη. Από κάθε δομή πήγαιναν 3 – 4 ασυνόδευτα παιδιά και παρακολουθούσαν τα θεατρικά μαθήματα κατά την περίοδο 2017- 2018.

Έπειτα από επικοινωνία με τους φορείς, διαπιστώθηκε ότι πολλά παιδιά, αρνούνταν να ξαναπάνε στο θέατρο, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν γιατί ήταν τόσο κατηγορηματική η άρνησή τους.

 Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον πολλά από εκείνα τα παιδιά σήμερα ζουν στη Γαλλία..."

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ  ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΎΝΗ ΤΩΝ ΜΚΟ;

Ποια σοβαρή δομή φιλοξενίας πήγαινε τα παιδιά στην οικία Λιγνάδη χωρίς ενημέρωση και έγγραφη άδεια από την Εισαγγελία Ανηλίκων; 

Κανείς από τους υπεύθυνους σε αυτή τη χώρα δεν έχει δει τα ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησαν πριν από λίγα χρόνια, από ξένα ΜΜΕ φυσικά, για τα προσφυγόπουλα που αναγκάζονται να εκδίδονται στο κέντρο της Αθήνας;

 Παιδιά 15, 16 ετών αγόρια και κορίτσια, εκδίδονται για ένα πεντάευρω. Ικανοποιούν τις πιο άρρωστες ορέξεις των νοικοκυραίων για να επιβιώσουν. 

Αυτού του είδους η σεξουαλική εργασία έχει όνομα, λέγεται «σεξ επιβίωσης» (survival sex) και σε αυτό εξαναγκάζονται παιδιά και ενήλικες πρόσφυγες στην πολιτισμένη ΕΕ.

 ΑΛΗΘΕΙΑ η Γραμματεία Ασυνόδευτων Ανηλίκων γιατί καταργήθηκε μέσα σε 1,5 χρόνο, κι ας είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώσει την προσωπική του ευαισθησία;

Ανάρτηση από: http://geromorias.blogspot.com/