Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Ο ορισμός του εκτσογλανισμού

Οχι ότι θα περιμέναμε διαφορετική συμπεριφορά από έναν γόνο μιας οικογένειας πολιτικών παρασίτων που συντηρείτε εδώ και δεκαετίες από τον ιδρώτα του ελληνικού λαού όπως είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η προκλητικότητα και η αλητεία του όμως σήμερα χτύπησε για άλλη μια φορά κόκκινο. Με μια τεράστια κουστωδία με 15 συνοδευτικά και 5 θωρακισμένα αυτοκίνητα επισκέφτηκε τις καμένες περιοχές, με τις σχετικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν να εξαγριώνουν τους χρήστες του διαδικτύου -από κει αντλήσαμε και την αρχική φώτο- που πέρα από "ανέμελο τουρίστα", άτομο χωρίς καμιά ενσυναίσθηση, έφτασαν να τον χαρακτηρίζουν μέχρι και ψυχοπαθή. Κάποιος άλλος χρήστης του twitter ανακάλυψε μια νέα ασθένεια απ' την οποία πάσχει ο πρωθυπουργός και η οποία ονομάζεται  "Σχιζοσυναισθηματική Διαταραχή" 

Και πραγματικά πιθανόν να θέλει ψυχιατρική αντιμετώπιση η συμπεριφορά του Μητσοτάκη. Είναι δυνατόν να έχει κάποιος την πραγματική επαφή με την πραγματικότητα και να βρίσκεται σε ένα χώρο στον οποίο ο πύρινος όλεθρος έχει αφήσει μόνο αποκαϊδια και στάχτες, με εκατοντάδες πολίτες να έχουν καταστραφεί και αυτός άνετος και χαμογελαστός να βγάζει selfie και να εμφανίζεται μέσα στην καλή χαρά;

Ας μην κάνουμε αναφορές το πώς ο πολιτικός απατεώνας εκμεταλλεύτηκε την τραγωδία με τους 102 νεκρούς στο Μάτι για να κερδίσει τις εκλογές και τις υποσχέσεις που έδινε το πώς η κυβέρνησή του θα θωράκιζε την αντιπυρική προστασία. 

Αυτό που πρέπει όμως να επισημάνουμε είναι ότι η τηλεοπτική ενημέρωση που έχουμε θυμίζει εποχές ΥΕΝΕΔ και μόνο από χρήστες των Social Media παρουσιάζεται η πραγματικότητα. 

Ανάρτηση από: https://tsak-giorgis.blogspot.com/