Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Κωστής Χατζηδάκης...


Ξέρω ότι θα σας φανεί απίστευτο, αλλά ο τύπος που σας βάζει να καταδώσετε στεγνά τον φούρναρη, τον υδραυλικό, τον γιατρό για τη μη έκδοση αποδείξεων, ο τύπος που οδύρεται καθημερινά στα κανάλια για τη φορολογική πολιτική της χούντας... αυτό το λαγωνικό της φοροδιαφυγής... ο Κωστής Χατζηδάκης... δεν έχει εργαστεί ούτε μισό μεροκάματο!

Αμέσως μετά την απόκτηση του μεταπτυχιακού του διπλώματος (στην πολιτική επικοινωνία...) το 1992, εξελέγη πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, στη συνέχεια ευρωβουλευτής και εν τέλει μόνιμος βουλευτής/υπουργός/υφυπουργός, μέσω του οποίου... βιοπορίζεται έχοντας 1.8 εκ €, 27 ακίνητα (..και κανά μισό δις σε μη φανερούς φορολογικούς παραδείσους). Όλα αυτά μέσω της σκληρής καθημερινής εργασίας του στο να ληστεύει εσένα, τον απλό ηλίθιο δούλο.

Ο Κωστής, ο οποίος πήρε 71.634 ψήφους, μόλις πίσω από τον Δένδια με τα 22 ακίνητα και τα 800 χιλιάρικα εισόδημα, δεν μπορεί να διανοηθεί ότι δύναται να λειτουργούν επιχειρήσεις και μαγαζιά τα οποία δεν του δίνουν ποσοστό του κέρδους τους και ως εκ τούτου είναι αποφασισμένος να βάλει το μαχαίρι γερά στο κόκκαλο. Θα υποχρεώσει τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες σε POS, θα ρίξει γερά πρόστιμα, θα καταργήσει τα μετρητά, θα σου επιβάλει ψηφιακό πορτοφόλι, θα επαναφέρει τον θεσμό της ρουφιανιάς και της κατάδοσης...θα κάνει τα πάντα αρκεί να μην υπάρχει άτομο που να μην του δίνει ποσοστό της εργασίας του. Βλέπεις, δεν είναι να παίζεις με τον Κωστή. Είναι πολύ σκληρός ο συναγωνισμός. Πως να φτάσεις άλλωστε τον άρχοντα Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με τα 122 ακίνητα;

Ανάρτηση από: Οι Δούλοι