Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης: "Καρπαζοεισπράκτορες και δουλοπρεπείς υπηρέτες"

Αναμενόμενο ήταν να σημειώνει σήμερα στο άρθρο του στο «Πριν», ο Γιώργος Δελαστίκ, ότι οι Γερμανοί «ξεφτίλισαν τον Σαμαρά» αφού όπως συνηθίζουν «οι Γερμανοί τους δούλους τους λιώνουν σαν σκουλίκια για να τους δείξουν τη θέση τους, δεν τους χτυπούν προστατευτικά στην πλάτη μόλις δηλώσουν υποταγή».

Αυτό που είναι άξιο επισήμανσης είναι ότι και αστοί δημοσιογράφοι, όπως σήμερα ο Χρήστος Πασαλάρης -στην Realnews- καταφέρετε εντελώς απαξιωτικά στους αρχηγούς των κομμάτων, Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη, που στηρίζουν την συγκυβέρνηση.
Σύμφωνα με τον ίδιο δημοσιολόγο οι επικεφαλείς της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ «έδωσαν και δίνουν την εικόνα του καρπαζοεισπράκτορα, του δουλοπρεπούς υπηρέτη που καταπίνει ταπεινά τα φαρμακερά εμέσματα της κάθε Μέρκελ και του κάθε Σόιμπλε».



Το πρόβλημα όμως είναι ότι με τις πράξεις των «καρπαζοεισπρακτόρων και δουλοπρεπών υπηρετών» του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου ο ελληνικός λαός ισοπεδώθηκε και δεν είναι ορατές οι προοπτικές ο κόσμος της δουλειάς «να ξυπνήσει μονομιάς να ‘ρθει ανάποδα ο ντουνιάς».



Ανάρτηση από : http://tsak-giorgis.blogspot.gr/