Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

"Πως κατάντησες έτσι; Μισ(θ)ός έμεινες!! " .. Δεν στοχεύουνε στο να κατεβάσουνε περισσότερο τους μισθούς, όσο το να παίρνουμε όλοι το κατώτερο μισθό.

Μέχρι τώρα ηταν είδηση όταν πιάναμε από "κίτρινο" και πάνω. Τώρα θα είναι είδηση όταν πιάνουμε χαρτονόμισμα

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο Δεκεμβρίου αναμένεται να παρουσιάσει η κυβέρνηση και θα καταθέσει στη Βουλή τη νομοθετική ρύθμιση για το νέο μηχανισμό διαμόρφωσης του κατώτατου μισθού

«Η χώρα έχει αναλάβει την υποχρέωση, ήδη από το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους (ν.4046/2012), να διαμορφώσει ένα νέο μηχανισμό καθορισμού κατώτατου μισθού σε εθνικό επίπεδο. Ο νέος μηχανισμός, συμβαδίζοντας με το ευρωπαϊκό κεκτημένο, θα παρέχει στο κράτος αποφασιστικό ρόλο στη διαμόρφωση των κατώτατων αμοιβών στην οικονομία, ύστερα από διαβούλευση με τους κοινωνικούς εταίρους», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

Δεν στοχεύουνε στο να κατεβάσουνε περισσότερο τους μισθούς, όσο το να παίρνουμε όλοι το κατώτερο μισθό.

Κατάργηση 3ετίας, επιδομάτων... συνδυασμένα με τις "εύκολες" απολύσεις, χωρίς αποζημίωση.

ΣΤΟΧΟΣ; Το σύνολο των εργαζομένων θα αμείβεται με το κατώτατο μισθό.. πόσος θα είναι αυτός; 586ευρώ;

ΜΗΝ ΟΡΚΙΖΕΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ...

«Η χώρα έχει αναλάβει την υποχρέωση, ήδη από το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους (ν.4046/2012), να διαμορφώσει ένα νέο μηχανισμό καθορισμού κατώτατου μισθού σε εθνικό επίπεδο.Ο νέος μηχανισμός, συμβαδίζοντας με το ευρωπαϊκό κεκτημένο, θα παρέχει στο κράτος αποφασιστικό ρόλο στη διαμόρφωση των κατώτατων αμοιβών στην οικονομία, ύστερα από διαβούλευση με τους κοινωνικούς εταίρους», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

Την τελική απόφαση για τον κατώτερο μισθό - που στην ουσία θα είναι ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ - θα την παίρνει κάθε χρόνο ο υπουργός.... και αυτό που έχουμε υπογράψει τον Φεβρούάριο(ν.4046/2012) τον υποχρεώνει μέχρι το 2015, να τον προσαρμόσει με τους μισθούς στην Βουλγαρία....

200 ευρώ φιλοδώρημα... αλλά μην φοβάστε.. θα έχουμε ανάπτυξη.. και να δείς πως το είπε η Αλέκα.. .. α ναι ! .. ευτυχώς που δεν εμπιστευτήκαμε τον ΣΥΡΙΖΑ!

Ανάρτηση από : http://kepparou.blogspot.gr