Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Στη μπουζού αδερφές μου … στη μπουζού


Συνελήφθησαν πριν από λίγη ώρα ο φύρερ της χρυσής αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, και ο αντιφύρερ, Ηλίας Κασιδιάρης οι οποίοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα μετά από σχετικά εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν σε βάρος τους από την Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Την εντολή της σύλληψης έδωσε ο σοβαρός Μπάμπης του ΣΚΑΙ ο οποίος αποφάσισε ότι η χρυσή αυγή τελικά δεν είναι αρκετά σοβαρή και γιαυτό θα πρέπει να συλληφθεί και να κλειστεί στη φυλακή μέχρι να σοβαρευτεί και να μπορέσει να συγκυβερνήσει με την Νέα Δημοκρατία. 

Η ιεραρχία ακολουθήθηκε πιστά, σύμφωνα με το καταστατικό της χρυσής αυγής, αφού πρώτα συνελήφθη ο αρχηγός της συμμορίας και μετά ο υπαρχηγός. Πληροφορίες του κυβερνητικού καναλιού Mega κάνουν λόγο για ακόμα 34 εντάλματα. Ανάμεσα τους και τα high lights της χρυσής αυγής, Παναγιώταρος και Λαγός.

Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται σύλληψη πολιτικού αρχηγού μετά την χούντα της επταετίας  αφού έως σήμερα οι πολιτικοί αρχηγοί είχαν το ελεύθερο να αλωνίζουν.

Εντωμεταξύ μέσω μηνυμάτων sms  καλούνται οι μη συλληφθέντες χρυσαυγίτες να συγκεντρωθούν έξω από τη ΓΑΔΑ όπου θα πραγματοποιηθεί συναυλία συμπαράστασης. Σε αυτή θα λάβουν μέρος ο Πέτρος Γαϊτάνος, ο Νότης Σφακιανάκης, ο Γιάννης Πλούταρχος και το φάντασμα της Βίκυς Μοσχολιού. Τη συναυλία θα διευθύνει ο Σταμάτης Σπανουδάκης και θα προλογίσει η Κική Δημουλά.

Στη συνέχεια όλοι μαζί θα μπουν στη ΓΑΔΑ για να συλληφθούν.
Ήδη ο Παναγιώταρος προσήλθε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και συνελήφθη αντιγράφοντας τον Κουφωντίνα της 17Ν. 

Το δράμα τους περιγράφουν στο Mega Channel οι αστυνομικοί που εξαναγκάστηκαν να συλλάβουν τους χρυσαυγίτες. Χαρακτηριστικά αναφέρει ένας από αυτούς με δάκρυα στα μάτια ότι ένοιωσε σαν να συνέλαβε τον ίδιο του τον αδερφό.

Λόγω της αθρόας προσέλευσης χρυσαυγιτών από τα ανακριτικά της ΓΑΔΑ, η ΕΛΑΣ αναμένει σωρεία καρφωμάτων και αλληλοκατηγοριών στα χνάρια των δωσίλογων της κατοχής για τους οποίους τρέφουν μεγάλη εκτίμηση οι χρυσαυγίτες.

Σε περίπτωση που το πολιτικό σκέλος της χρυσής αυγής χάσει τις βουλευτικές του έδρες τότε τη λύση θα δώσει ο Θεόδωρος Πάγκαλος ο οποίος είναι ο μόνος έφεδρος έμπειρος πολιτικός που διαθέτει το κατάλληλο εκτόπισμα ώστε να καταλάβει μόνος του δεκαοκτώ θέσεις στη σειρά.

Αν και εφόσον η χρυσή αυγή τεθεί εκτός νόμου τότε ο φύρερ Μιχαλολιάκος έχει έτοιμο το plan B σύμφωνα με το οποίο η χρυσή αυγή θα μετονομαστεί σε “χρυσά αυγά” και οι χρυσαυγουλάδες θα φοράνε άσπρα αντί για μαύρα φασιστομπλουζάκια. Τα μαύρα μπλουζάκια , τα οποία αναμένεται να ξεπουληθούν τις επόμενες ώρες, θα αποκτήσουν συλλεκτική αξία και θα πωλούνται στο e-bay σε υψηλές τιμές. 

Αυτές οι εξελίξεις έχουν προβληματίσει τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος θα πρέπει να αναλάβει εκτός από το κράτος και το παρακράτος μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος που θα επιφορτιστεί με τη βρώμικη δουλειά. Όσοι θα μπορούσαν να αναλάβουν τη συγκεκριμένη ακροδεξιά πτέρυγα έχουν χάσει πλέον το φασιστικό τους σφρίγος. Ο Βορίδης και ο Γεωργιάδης από τη στιγμή που πήγαν στη Ν.Δ. έγιναν δημοκράτες, ο Καμμένος έχει συνάψει σχέσεις με τους αναρχοκομμουνιστές , ο πατέρας Πλεύρης είναι με το ένα πόδι στον τάφο και τον Καρατζαφέρη τον έχει ξεχάσει ακόμα και η μάνα του.

Αναζητείται λοιπόν έμπειρος, λαϊκιστής φασίστας να αναλάβει την ηγεσία του παρακράτους. Το πελατολόγιο είναι ήδη έτοιμο. 

(Ίσως ο Θεόδωρος Πάγκαλος να μπορέσει να δώσει λύση και σε αυτό το πρόβλημα )

Ανάρτηση από: http://takoureliatragoudameakoma.blogspot.gr