Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Δεν συνελήφθη ο Γεράσιμος Γιακουμάτος

Δεν συνελήφθη ο Γεράσιμος ο Γιακουμάτος από τις διωκτικές αρχές, για φορολογικές απάτες σε οίκο ευγηρίας που διατηρεί με την γυναίκα του και τον αδερφό του στο Ψυχικό. Ο λόγος που δεν συνελήφθη ο Γεράσιμος Γιακουμάτος είναι η κατάχρηση της βουλευτική του ασυλία. Αντίθετα συνελήφθησαν η γυναίκα του, ο αδερφός του και άλλα άτομα που σχετίζονται με την επιχείρηση οι οποίοι  δεν κατείχαν βουλευτική ασυλία. Άλλωστε τριακόσιες είναι οι διαθέσιμες βουλευτικές ασυλίες στην Ελλάδα. Ποιος να πρωτοπρολάβει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια έρευνας που έκαναν στον οίκο ευγηρίας “Άγιος Χαράλαμπος”, διαπίστωσαν παραβάσεις σχετικά με φοροδιαφυγή.

Ο βουλευτής της Ν.Δ., αφού πρώτα είχε παραστεί σε τηλεοπτικό κανάλι ώστε να μιλήσει για ακόμα μία φορά για την αναγκαιότητα της εντιμότητας και της δικαιοσύνης , εξερχόμενος δήλωσε ότι το όλο θέμα αφορά 24 ψωροχιλιάρικα τα οποία έκρυψε ο αδερφός του κατά λάθος ενώ, δείχνοντας ανωτερότητα, προσφέρθηκε να τα πληρώσει από τη τσέπη του. 

Τόνισε άλλωστε ότι πρόκειται για επικοινωνιακό show που στόχο έχει να τον πλήξει προσωπικά. Ως παραδείγματα ανέφερε και προηγούμενα επικοινωνιακά show εναντίον άλλων γνωστών φιλελέδων όπως αυτό με τον Μιχάλη Λιάπη όπου Συριζαίος τροχονόμος του τσαλάκωσε την υπόληψη μια για πάντα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι την οικογένεια Γιακουμάτου την κάρφωσαν οι γέροι του οίκου ευγηρίας “Άγιος Χαράλαμπος”.


(Αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τον θεό του. Μέχρι και τους γέρους των οίκων ευγηρίας έχει στρατολογήσει για να πλήξει τους πολιτικούς αντιπάλους του και να πετύχει τους σκοπούς του.)

Ανάρτηση από: http://takoureliatragoudameakoma.blogspot.gr