Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Όταν δε μιλάς με... παπαγάλους: Δημοσιογράφος του Bloomberg πήρε στο ψιλό τον Στουρνάρα!

Έχουν μάθει να μιλάνε με "δικά τους παιδιά" και να λένε ό,τι τους κατέβει χωρίς να δέχονται αντίλογο. Ο Στουρνάρας, όμως, την... πάτησε όταν άρχισε να λέει τις αερολογίες του σε ζωντανή συνέντευξη στο Bloomberg.

Eμείς γνωρίζουμε καλά ότι το πρόγραμμα δε... βγαίνει και το γνωρίζουμε γιατί νιώθουμε την εξαθλίωση στο πετσί μας. Οι ξένοι βλέπουν τα νούμερα και καταλαβαίνουν ότι μετά από τρία μνημόνια η Ελλάδα βρίσκεται σε ακόμη χειρότερη θέση από πριν.

Και βγαίνει ο Στουρνάρας στο Bloomberg να πει ότι είναι... ήσυχος: "Δεν ανησυχούμε για το δημοσιονομικό κενό", "δεν μας ανησυχούν οι γερμανικές εκλογές", "θα καλύψουμε τα κενά", "θα τηρηθεί ο στόχος των αποκρατικοποιήσεων" "δεν ανησυχούμε για την κοινοβουλευτική πλειοψηφία" ήταν ορισμένες από τις διαβεβαιώσεις του Στουρνάρα. 
Στο γνωστό ύφος και στυλ "πουλάμε τρέλα" και ενώ έχουν οδηγήσει τη χώρα στον πάτο, πανηγυρίζουν ότι όλα πάνε καλά.

Η δημοσιογράφος, όμως, του Bloomberg δε χαρίστηκε στον Στουρνάρα. Και - κατά το κοινώς λεγόμενο - του την... είπε: "καλά κύριε Υπουργέ, αν δεν σας ανησυχούν όλα αυτά, τι είναι αυτό που σας προβληματίζει;" (Στο 6:45 του βίντεο που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ)

Σοβαρή απάντηση δε δόθηκε. Και την υπεραισιοδοξία του κ. Στουρνάρα σχολίασαν δηκτικά και οι δημοσιογράφοι του δικτύου με το πέρας της συνέντευξης.. Μας έχουν πάρει χαμπάρι, Γιάννη

Ανάρτηση από:http://www.toxwni.gr