Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Χρυσή Αστυνομία

Άμεση σύγκλιση έκτακτου συνεδρίου προκαλεί το δυσμενές αποτέλεσμα των ευρωεκλογών για τη Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Αφορμή για τον πανικό που δημιουργήθηκε στα γραφεία της εγκληματικής οργάνωσης αποτέλεσε το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή αναδείχτηκε δεύτερο κόμμα σε όλα τα εκλογικά τμήματα όπου ψήφισαν ετεροδημότες αστυνομικοί.

Συγκεκριμένα, στα εκλογικά τμήματα όπου ψήφισαν αστυνομικοί, η Χρυσή Αυγή μετά βίας άγγιξε ή ξεπέρασε το 20%. Με άλλα λόγια, μονάχα το 50% των αστυνομικών εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους στη Χρυσή Αυγή.

"Μέσα από το σύνολο των προβλεπόμενων φασιστικών διαδικασιών, θα συζητήσουμε το μήνυμα των εκλογών και τις αιτίες του αποτελέσματος. Καταλαβαίνουμε ότι η επιλογή του 50% των αστυνομικών να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ ή κάποιο άλλο αριστερό κόμμα είναι ψήφος διαμαρτυρίας απέναντι στη χαλαρότητα που έχει δείξει τελευταία η Χρυσή Αυγή. Λάβαμε το μήνυμα.", δήλωσε αργά χθες το βράδυ ο Ηλίας Κασιδιάρης.

"Καλούμε το 1/2 των αστυνομικών που δε μας τίμησαν με την ψήφο τους να εκθέσουν στο συνέδριό μας τους προβληματισμούς τους. Είμαστε ανοιχτοί σε όλους.", συμπλήρωσε.

Η δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη προκάλεσε αναβρασμό στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που παρόλα αυτά είναι ευχαριστημένα με την ανταπόκριση των Ελλήνων αστυνομικών στην ακροδεξιά ατζέντα που εφαρμόζει ο Αντώνης Σαμαράς εδώ και 2 χρόνια αλλά κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου μπροστά στο ενδεχόμενο διαρροής ψήφων αστυνομικών προς τη Χρυσή Αυγή στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Μάλιστα, δεν είναι κρυφό ότι στη Συγγρού ονειρεύονται την ανασυγκρότηση της ακροδεξιάς, ώστε η Νέα Δημοκρατία μαζί με το ΛΑΟΣ, το Εθνικό Μέτωπο και τη Χρυσή Αυγή να δημιουργήσουν τη μεγάλη ακροδεξιά παράταξη που ονειρευόταν ο Γεώργιος Παπαδόπουλος.


Τέλος, κύκλοι του Ηλία Κασιδιάρη κάνουν λόγο για ακόμα πιο έντονη εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ δεν αποκλείεται τα τάγματα εφόδου της οργάνωσης να προχωρήσουν στη δολοφονία κάποιου μετανάστη ή Έλληνα αντιφασίστα, ώστε η Χρυσή Αυγή να κερδίσει ξανά την εκτίμηση της Ελληνικής Αστυνομίας που δήθεν την καταδιώκει.

Ανάρτηση από: http://thethreemooges.blogspot.gr