Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε την Γιάννα Αγγελοπούλου, παρουσία του Μπιλ Κλίντον

Του πιτσιρίκου

Ο Αλέξης Τσίπρας ακολουθεί τα βήματα του Γιώργου Παπανδρέου και συζήτησε στην Νέα Υόρκη με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον. Εκτός από τους δυο αριστερούς ηγέτες, στη συζήτηση ήταν παρούσα και η εμβληματική αγωνίστρια, της Αριστεράς Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία παρουσίασε τον Αλέξη Τσίπρα και τον Μπιλ Κλίντον, αν και δυσκολεύτηκε πολύ επειδή, από τις πολλές πλαστικές, δεν μπορεί να μιλήσει.
Οπωσδήποτε, είναι μεγάλη επιτυχία του Αλέξη Τσίπρα που συνάντησε την Γιάννα Αγγελοπούλου στην Νέα Υόρκη, αν και υπάρχουν σκατόψυχοι Έλληνες που δεν θα του αναγνωρίσουν ούτε αυτή την πρωτοφανή επιτυχία.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως η Ελλάδα χρειάζεται ανάπτυξη αλλά, μέχρι να έρθει η ανάπτυξη, τρώει το ένα Μνημόνιο πίσω από το άλλο και οι Έλληνες δεν προλαβαίνουν να πληρώνουν φόρους, αλλά δεν πειράζει, αφού τα θέλει κι αυτωνών ο κώλος τους.
Επίσης, ο Αλέξης Τσίπρας ήταν μετριόφρων και είπε πως το μεγαλύτερο δώρο της Ελλάδας στον κόσμο είναι η Δημοκρατία -αν και όλοι ξέρουμε πως το μεγαλύτερο δώρο της Ελλάδας στην ανθρωπότητα είναι ο ίδιος-, αλλά όλοι είδαμε πόσο πολύ τίμησε ο Αλέξης Τσίπρας την Δημοκρατία μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.
Η συζήτηση με τον Μπιλ Κλίντον ήταν εντελώς ανούσια και κανείς δεν κατάλαβε γιατί έγινε, ενώ ο Μπιλ Κλίντον έχει αρχίσει να ρετάρει και να μυρίζει απήγανο.
Παράλληλα, είναι προφανές πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να μιλήσει αγγλικά αλλά, τελικά, αυτό δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα, αφού ούτε στα ελληνικά τα καταφέρνει.
Βέβαια, είναι πολύ αστείο που ο Αλέξης Τσίπρας κουνάει συνέχεια τα χέρια του -επειδή δεν μπορεί να βρει τις λέξεις- και αξίζει να δείτε το βίντεο για να δείτε τις χειρονομίες και τις εκφράσεις του Αλέξη Τσίπρα.
Πάντως, το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο και οι δυο άνδρες γέλασαν πολύ, όταν ο Αλέξης Τσίπρας είπε στον Μπιλ Κλίντον πως, όταν είχε επισκεφτεί την Αθήνα ως Πρόεδρος των ΗΠΑ, τον είχε υποδεχτεί στους δρόμους της Αθήνας και τον έβριζε για τους βομβαρδισμούς στην Γιουγκοσλαβία αλλά τότε ήταν κνίτης και όχι πασόκος, όπως είναι σήμερα, οπότε δεν πιάνεται.

Ο Μπιλ Κλίντον προσπάθησε να στριμώξει τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντάς του πως πρέπει να φοράει γραβάτα, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας τον αποστόμωσε, λέγοντάς του πως δεν φοράει γραβάτα, επειδή μπορεί να τον τσιμπουκώσει καμιά γραμματέας στο Μέγαρο Μαξίμου, να μείνουν τίποτα σπέρματα στην γραβάτα, και να τον τρέχουνε μετά.

Ανάρτηση από: http://pitsirikos.net