Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Απόφαση... υπενθύμιση!


Του Κώστα Γιαννιώτη

Μεγάλη μέρα σήμερα για την ελληνική δικαιοσύνη!

Θέλεις η τρανή κραυγή του ελληνικού λαού ενάντια στο μόρφωμα των φιδιών του ναζισμού, θέλεις πρωθύστερες σκέψεις των δικαστικών, τους οδήγησαν στην απόφαση που πήραν και που χειρκροτήθηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού!
Μέχρις εδώ όλα καλά και άγια!

Υπήρξαν όμως και οι αναμενόμενες ‘’παραδοξότητες’’ ή όπως το λέει ο λαός μας... τα καραγκιοζιλίκια, της πολιτικής αφρόκρεμας του τόπου μας!

Την απόφαση χειροκρότησαν όλα τα κόμματα του ελληνικού(;) κοινοβουλίου, αφού κατάφεραν να... ‘’ξεδοντιάσουν’’ το τέρας και να πάνε –πλέον- για ύπνο ήσυχοι ότι έκαναν το καθήκον τους απέναντι στην ελληνική κοινωνία και θα αυτοεπαίρονται ως υπερασπιστές της Δημοκρατίας!

Μαζί τους και τα βοθροκάκαλα που θα εξυμνούν την απόφαση, κάνοντας τον κινέζο για το γεγονός ότι χρόνια ολόκληρα επώαζαν και πρόβαλλαν με κάθε ευκαιρία το τέρας!
Έχουμε και λέμε λοιπόν...
‘’Ξεδόντιασαν’’ το τέρας αυτοί που επί χρόνια συγχρωτίζονταν με το τέρας, συναγελάζονταν μαζί του και υπολόγιζαν την ψήφο του στις αποφάσεις τους!
‘’Ξεδόντιασαν’’ το τέρας αυτοί που στα πανελ των καναλιών  αντιμετώπιζαν το τέρας σαν ‘’θεσμικό’’ όργανο και συζητούσαν μαζί του! 
‘’Ξεδόντιασαν’’ το τέρας αυτοί που σε επίσημες εκδηλώσεις καμάρωναν -χωρίς ντροπή- δίπλα στο τέρας!
‘’Ξεδόντιασαν’’ το τέρας αυτοί που στους κόλπους τους γαλουχούν και θερμαίνουν, ομοειδή του τέρατος, τερατάκια –με μάσκες και προσωπίδες- για να είναι έτοιμα να εμφανιστούν και πάλι την κατάλληλη γι` αυτούς στιγμή!
‘’Ξεδόντιασαν’’ το τέρας αυτοί που επί χρόνια ξεδοντιάζουν και αφανίζουν ανελέητα και με φασιστικό τρόπο την ελληνική κοινωνία!    

Ας προσθέσουμε βέβαια και το γεγονός ότι δεν λησμόνησαν να ξαναβγάλουν στο δρόμο –ακόμα κι αυτή τη μέρα- τους γνωστούς... ‘’μπαχαλάκηδες’’ της ασφάλειας, για να βρούν την ευκαιρία να  πνίξουν στα δακρυγόνα νέους και γέρους (επικουρική  βοήθεια για την ‘’πανδημία’’ τους στις ευπαθείς ομάδες) και να μας τονίσουν ότι... μπορεί το τέρας να μπήκε στην τρύπα που του ταιριάζει, αλλά να... εξηγούμαστε! Το πνεύμα του και η πνοή του εξακολουθεί να πλανιέται πάνω από τα κεφάλια μας!

Όπως όμως και να το κάνεις, είναι μια όμορφη μέρα για την ελληνική δικαιοσύνη, κόντρα στη μιζέρια και την υποταγή που την χαρακτηρίζει εδώ και πολλά (μνημονιακά) χρόνια! 

Κι αυτό γιατί...
Δικαίωσε τους πληγέντες από τα εγκλήματα του τέρατος!
Έστησε ‘’ευήκοον ους’’ στη φωνή του λαού που βροντοφώναζε ότι είναι φονιάδες! 
Αλλά κύρια γιατί υπέγραψε παρακαταθήκη για τους μελλοντικούς ‘’φερέλπιδες’’ ναζιστές και φασίστες, λέγοντάς τους ότι όσους σπόνσορες και προστάτες κι αν έχουν, θα φτάσει η στιγμή που η δικαιοσύνη θα σηκωθεί και πάλι στα πόδια της και θα τους ‘’πάρει τα κεφάλια’’!

Σίγουρα η απόφαση αυτή θα τους υπενθυμίζει ότι μπορεί η πολιτική ελίτ να τους χρειάζεται και να τους χρησιμοποιεί, αλλά σε δεδομένη στιγμή -που η ελίτ θα κρίνει ως κατάλληλη- θα τους πετάξει σαν στυμμένες λεμονόκουπες!

Και θα τους θυμίζει ότι η στιγμή αυτή μπορεί, πολλές φορές, να αργεί αλλά πάντα φτάνει! 

ΥΓ. (Δεν θα με εκπλήξει αν δω στο γυαλί Αδώνιδες, Βορίδηδες και ένα τσούρμο άλλους να πανηγυρίζουν για την απόφαση!)     

Ανάρτηση από: http://www.dromosanoixtos.gr/