Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Το αφήγημα της "Δημοκρατίας"


Πάντως είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως το σύστημα συντηρεί το αφήγημα της "Δημοκρατίας" και ρίχνει στάχτη στα μάτια των δούλων. Κάθε μέρα διαβάζουμε ιστορίες του τύπου:

-"Το πήρε πάνω του ο πρωθυπουργός και αποφάσισε..."
-"Έντονη διαμάχη ξέσπασε μεταξύ των βουλευτών του τάδε με τους τάδε.."
- "Παρά τη δύσκολη κατάσταση, η κυβέρνηση αποφάσισε να χαλαρώσει τα μέτρα..."
-"Έντονη υπήρξε η αντίδραση της αντιπολίτευσης...."
-"Επανάσταση από τους βουλευτές της τάδε που ψήφισαν "παρόν" στο νέο νομοσχέδιο...."
Φυσικά, όποιος έχει δραπετεύσει από το "σπήλαιο του Πλάτωνα" αντιλαμβάνεται ότι όλες αυτές οι παπαρiές έχουν αποκλειστικό στόχο να περάσουν το μήνυμα πως "η Δημοκρατία δουλεύει" και ότι οι μάχιμοι πολιτικοί μας δίνουν τρομερό αγώνα καθημερινά για να βελτιώσουν τη ζωή μας. Γνωρίζει ότι μιλάμε για άτομα που είναι κολλητοί μεταξύ τους, αλλάζουν κόμματα και ιδεολογίες σαν τα πουκάμισα και βγαίνουν για μεζέδες και τσίπουρα μετά τη δήθεν αντιμαχία τους στα κανάλια. Όλη τους τη ζωή μάθαιναν να κοροϊδεύουν κόσμο για το δικό τους συμφέρον. Από τα φοιτητικά τους χρόνια εξασκούνταν στο επάγγελμα του δουλέματος, της χειραγώγησης και της εκμετάλλευσης με σκοπό να ανέλθουν στα αξιώματα της εγκληματικής οργάνωσης. Οι 300 της βουλής δεν είναι ανίκανοι. Αντιθέτως. Πρόκειται για την πιο ικανή φουρνιά απατεώνων που κατόρθωσαν να ξεχωρίσουν από τους υπόλοιπους απατεώνες και να αναρριχηθούν στην εξουσία. Ξέρετε πόσοι θα λαχταρούσαν να βρίσκονται στη θέση τους; Δείτε λίγο τι σκυλολόι πέφτει σε επίπεδο Δήμων, με τα εξουσιομανή κοπρόσκυλα που επιζητούν τη ψήφο σας για να αποκτήσουν θέση αντιδημάρχου ή δημοτικού συμβούλου και θα καταλάβετε.
Ο Άδωνης, ο Τσίπρας, ο Κουτσούμπας, ο Μητσοτάκης και λοιποί πολιτικοί μόνο τυχαίοι και ανίκανοι δεν είναι. Αποτελούν την ελίτ των καθαρμάτων. Είναι οι πρωταθλητές της εξαπάτησης και του γλειψίματος.
Γι'αυτό και τρώνε με χρυσά κουτάλια. Γιατί το αξίζουν.

Ανάρτηση από: Οι Δούλοι