Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Σλοβακία: Πρόταση νόμου για στείρωση των Ρομά!


Τι άλλο θα δούμε σ’ αυτή την «πολιτισμένη» Ευρώπη των τραπεζιτών, των ναζί του 21ου αιώνα!
Όπως το Ισραήλ υποβάλει σε στείρωση τις εβραίες γυναίκες από την Αιθιοπία, να για να μην «χαλάσει» αυτή η εκλεκτή ράτσα του Θεού, τώρα και η Σλοβακία προτείνει τη στείρωση των Αθίγγανων!
Το Υπουργείο Εργασίας της Σλοβακίας επεξεργάζεται έναν νέο νόμο που στοχεύει επισήμως την «υποστήριξη των μικρών περιθωριακών κοινοτήτων». Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου η κυβέρνηση της Σλοβακίας θα προσφέρει δωρεάν στις γυναίκες αυτών των κοινωνικών «ομάδων» προφυλακτικά και ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΙΡΩΣΗ!
Ήδη το 2009, με απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναγνώρισε πως σε 8 γυναίκες Ρομά της Σλοβακίας επιβλήθηκε χωρίς τη θέλησή τους η στείρωση και επίσης μια κοπέλα από τη Σλοβακία υποχρεώθηκε να υπογράψει παρά τη θέλησή της την αποδοχή στείρωσης.
Οι διαμαρτυρίες διαφόρων ανθρωπιστικών οργανώσεων στην Ευρώπη προκαλεί πρόβλημα στον κυβερνητικό συνασπισμό της Σλοβακίας, ενόψει ενός διεθνούς ρατσιστικού σκανδάλου που αναδύεται με αυτές τις προτάσεις του Υπουργίου Εργασίας της Σλοβακίας.
Ο Jan Krempasky, δημοσιογράφος της Σλοβακικής εφημερίδας Sme, γράφει ότι μπροστά στο νέο νόμο «Ο κυβερνητικός συνασπισμός συναντάει αντιθέσεις μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων. Οι Χριστιανοδημοκράτες εναντιώνονται και οι Φιλελεύθεροι συμφωνούν…».
Οι τσιγγάνοι στην Σλοβακία αντιπροσωπεύουν το 10% του πληθυσμού και συνεπώς όλοι κατανοούν, πέρα από συγκαλύψεις και αόριστες δικαιολογίες των αρχών της Σλοβακίας, ποιος είναι ο στόχος των νεοναζί της χώρας.

Ανάρτηση από : http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr