Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Την αποποινικοποίηση της φαρμακευτικής ηρωίνης ζήτησε η ΝΔ

Του Χρήστου Φασούλα

Μπορεί για την πλειονότητα των ΜΜΕ η άσκηση ποινικής δίωξης στον Βαγγέλη Μαρινάκη για το #Noor1 να μην αποτελεί είδηση, αλλά ευτυχώς υπάρχει και το τουίτερ. Νούμερο ένα τρεντ σε χρόνο ντε-τε...

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΠΟΙΛΕΡ ΑΛΕΡΤ!
Ακολουθούν ατάκες από την 4η σεζόν της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς Narcos:
* Ρώτησε τον Κούλη αν ο Μαρινάκης είναι καλύτερος απ’ τον Σαββίδη και συνελήφθη. Αν ρωτούσε για το #Noor1 λογικά θα τον εκτελούσαν επιτόπου.
* Ο χρήστης ΤΖΑΚ ΣΠΑΡΟΟΥ νιώθει ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για το #Noor1 στην περιοχή ΚΑΡΑΪΒΙΚΗ.

* Σκευωρία το #Noor1, σκευωρία η εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο, σκευωρία το #Novartis_gate, γι’ αυτό ρε βάρβαροι είμαστε proud to be Greeks, ζούμε στην πιο τίμια, ηθική, άσπιλη και αμόλυντη χώρα του σύμπαντος…
* Τι κοινό έχει η βόμβα που εστάλη στη δικαστή του #noor1 με τη μεταγραφική βόμβα του Ολυμπιακού; Και οι δύο δεν έσκασαν.
* Ακούγοντας τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων της ΝΔ στη βουλή, έβγαλα το συμπέρασμα ότι τελικά το #Noor1 μετέφερε δυο τόνους σανό.
* Ασυνόδευτο το #Noor1, απεφάνθη το δικαστήριο. Λογικό το βρίσκω. Δεν είδε κανέναν να το συνοδεύει. Διότι ως γνωστόν η δικαιοσύνη είναι τυφλή.
Υγ. Η σειρά βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, ο αριθμός των επεισοδίων παραμένει άγνωστος, το δε φινάλε αναμένεται συναρπαστικό.
#o_tweeteras

Ανάρτηση από: http://www.sdna.gr