Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Η ΝΔ πρέπει στο εξής να λέγεται NS. Novartis Siemens

Του mitsos175.

1990: Ο μπαμπάς του Κούλη υπόσχεται δουλειές. Καλές δουλειές, δουλειές για όλους, δουλειές με φούντες.
Τι όμως έγινε πραγματικά; Η ανεργία το 1990 ήταν 7%. Το 1993 ο Μητσοτάκης την παρέδωσε στο ΠΑΣΟΚ κοντά στο 10% (9,7%) με 117.000 περισσότερους ανέργους.
Ήταν πολύ φυσικό, αφού ο μπαμπάς του Κούλη φρόντισε να απολύσει χιλιάδες κόσμο και να ξυλοκοπήσει ακόμα περισσότερους.

Τώρα ο πορφυρογέννητος υιός μας λέει ακριβώς τα ίδια. “Δουλειές και επενδύσεις”. Ξέρουμε όλοι τι θα συμβεί, αν κάτσει στην Πρωθυπουργική πολυθρόνα. Θα απολύσει όσους δεν πρόλαβαν οι προηγούμενοι, που εφάρμοσαν τα Μνημόνια.
Βεβαίως η ανεργία στα Βαφτιστήρια του Μητσοτάκη αναμένεται (σε αυτή την περίπτωση) να μειωθεί σημαντικά. Αυτό το παραδεχόμαστε.

Ο Κούλης δηλώνει ότι “προτιμά ευκαιρίες εργασίας αντί για επιδόματα”. Για το τι ευκαιρίες εργασίας προσφέρει, ήδη τις νιώσαμε στο πετσί μας. Ανασφάλιστοι, απλήρωτοι, με ωράριο λάστιχο ή εξοντωτικό, δούλοι του κάθε κηφήνα, σκλάβοι σε γαλέρες, είλωτες του ξεροκόμματου που λέγεται “μισθός” κλπ – κλπ.
Λέει όμως καθαρά και ξάστερα ότι θα καταργήσει όλα τα επιδόματα. Βλέπετε ο Κούλης, που βγάζει σε ένα δευτερόλεπτο όσα ένας απλός εργαζόμενος δεν πρόκειται ποτέ να δει σε όλη του τη ζωή, θεωρεί πολυτέλεια τα συσσίτια.
Υπάρχουν κατά την άποψή του, πολλοί φτωχοί, ας πεθάνουν και μερικοί της πείνας. Ο μπαμπάκας του το είχε πει άλλωστε: Το πρόβλημα ήταν οι συνταξιούχοι που ζούσαν πολύ. Φανταστείτε να ζούσαμε και 99 χρόνια, όσα θα έχουμε Μνημόνια και επιτήρηση... Σατανική σύμπτωση.

Γιαυτό και μερικά γαλάζια παράσιτα, από αυτά τα σκουλήκια που επισκέπτονται τα γραφεία των πολιτικών απατεώνων, για να ζητήσουν ρουσφέτι, από κείνους που κλέβουν συστηματικά, κάποιοι γαλάζιοι κανίβαλοι με αφορμή τις λαμογίες του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθενται σε όλους όσους παίρνουν κάποιο επίδομα ακόμα και αυτό του αντίδωρου που λέγεται ΚΕΑ. Εξοργίζουν όμως τόσο τους υπόλοιπους που στο τέλος δεν θα το γλυτώσουν το ξύλο.

Η ΝΔ νομίζω πως πρέπει στο εξής να λέγεται NS. Novartis Siemens. Σήμερα εμφανίστηκε νέο σκάνδαλο με το Μετρό. Επειδή πραγματικά έχουμε χάσει το λογαριασμό από τις αναρίθμητες κομπίνες και ρεμούλες των διαφόρων πολιτικών, πείτε μας, παρακαλώ, που δεν έχουν δοθεί μίζες. Είναι πολύ πιο εύκολο. Θα το συνδέσω λίγο με το προηγούμενο και θα πω ότι όσοι συνάνθρωποι μας παίρνουν κάποιο επίδομα είναι στην πλειοψηφία τους υπέρ των ελέγχων, ώστε να παίρνουν τα νόμιμα αυτοί που τα δικαιούνται. Το ότι βέβαια είναι ελάχιστα μπροστά στις πραγματικές ανάγκες είναι μια άλλη πονεμένη Ιστορία.

Όμως θα πρέπει κάποτε να ελέγχουν πραγματικά και οι πλούσιοι. Οι πολιτικοί, οι δικαστές, οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές, οι μεγάλοι δημοσιογράφοι, όσοι κουνάνε το δάκτυλο, όσοι τρώνε τον αγλέουρα, ενώ ταυτόχρονα συστήνουν δίαιτα στους πεινασμένους. Τι πραγματικά παίρνουν και πως βγάζουν τόσα φράγκα. Αυτό όμως δεν γίνεται με σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα.

Ο Κούλης εφαρμόζει την παροιμία τα λεφτά πάνε στα λεφτά. Τα παίρνει από τους φτωχούς για να τα δώσει στους πλούσιους. Γιατί όμως τότε ζητά την ψήφο των φτωχών; Ας τον ψηφίσει το 1% που τους υποστηρίζει.


Ανάρτηση από: http://tsak-giorgis.blogspot.gr