Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

«Όλοι οι καριόληδες μια εταιρεία»

Τη δημιουργία ενιαίου μετώπου ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΠΟΤΑΜΙΟΥ και λοιπών κεντρώων δυνάμεων, "προκειμένου να υπερασπιστούμε τη Δημοκρατία από τον αυταρχισμό αυτής της κυβέρνησης της Αριστεράς", πρότεινε με συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, o τσεκουράρχης της ΝΔ, Μάκης Βορίδης.
Του Κωνσταντίνου Τατσίδη
Δεν κρατιέται να υπερασπιστεί τη δημοκρατία ο Μάκης, που στα νιάτα του, το πρωί στο πανεπιστήμιο κυκλοφορούσε με το "Ο Αγών μου" του Χίτλερ στην τσέπη και τα βράδια κυνηγούσε κομμουνιστές με αυτοσχέδια τσεκούρια. Δεν κρατιέται να συγκυβερνήσει πάλι, με το Βαγγέλη (που πολύ τον εκτιμάει όπως δήλωσε), τον Άδωνη, τον Κυριάκο, τον Ανδρέα και τ' άλλα εξαμβλώματα της κοινοβουλευτικής μας δημοκρατίας.
Θέλουν να υπερασπιστούν τη δημοκρατία, τα ορφανά του Παττακού και του Παπαδόπουλου, οι «Ρέηντζερς» και οι «Κένταυροι», οι «Έλληνας δε γίνεσαι, γεννιέσαι» και οι διαπομπευτές οροθετικών γυναικών.
Θέλουν να υπερασπιστούν τη δημοκρατία οι πρωταγωνιστές κάθε πιθανού και απίθανου σκανδάλου. Οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της χρεοκοπίας. Οι θιασώτες της ταξικής φτωχοποίησης, του κοινωνικού αυτοματισμού, της διαφθοράς, της διαπλοκής, των προπαγανδιστικών ΜΜΕ και της γιγάντωσης της ακροδεξιάς ρητορικής… αυτοί που έστρωσαν το δρόμο για την εγκληματική νεοναζιστική οργάνωση και τώρα κάνουν αντιπολίτευση με τα συνθήματα της Χρυσής Αυγής περί νόμου, τάξης, θρησκείας, πατρίδας και οικογένειας… τα επιχειρήματα, δηλαδή, κάθε απατεώνα.
H πρόταση λοιπόν του Βορίδη, για συγχώνευση της ΝΔ με ΠΑΣΟΚ και τις δυνάμεις της «λογικής» δεν είναι απλά μια επιλογή… είναι η μόνη επιλογή. Ο μόνος δρόμος επιβίωσης του πιο διεφθαρμένου πολιτικού προσωπικού που έχει ζήσει δυτικό πολιτισμένο κράτος.
"Όλοι οι καριόληδες μια εταιρεία", που τραγουδάει και ο Σωκράτης Μάλαμας.
ΥΓ. Έξι συλλήψεις χιτλερικών ακροδεξιών της ομάδας «Combat 18» στην Αθήνα για τις επιθέσεις σε στέκια μεταναστών και αντιεξουσιαστών, όπως η πρόσφατη στη «Φαβέλα» στον Πειραιά. Μια επίθεση για την οποία η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είχε βγάλει, ακόμα, ούτε μια ανακοίνωση.
ΥΓ. Και μέσ' την τούρλα του Σαββάτου (της Κυριακής για να είμαστε ακριβείς), η ντροπή της δημοσιογραφίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, ο Θέμος Αναστασιάδης, στην εφημερίδα-ευαγγέλιο της Χρυσής Αυγής, καλεί σε εθνικιστικό πογκρόμ κατά της μειονότητας Ελλήνων μουσουλμάνων στη Θράκη.
Ανάρτηση από: http://www.koutipandoras.gr