Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Για πρώτη φορά στη Δυτική Ευρώπη οι "Άγιοι" της Αλληλεγγύης και του Ανθρωπισμού"!

Του Νίκου Κλειτσίκα

Οι Ελεύθεροι του κόσμου υποκλίνονται
στα παιδιά του Τσε και του Φιδέλ
στα ιδεώδη της Κουβανέζικης Επανάστασης
Σε περίπου μία ώρα προσγειώνονται στο αεροδρόμιο Μαλπένσα του Μιλάνο και θα μεταβούν στην Κρέμα, την πόλη της Λομβαρδίας στη βόρεια Ιταλία, όπου είναι το επίκεντρο του φονικού κορωνοϊού.
Στην αποστολή συμμετέχουν 37 γιατροί και 15 νοσηλευτές, άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι έχουν δώσει μάχες σε μήκη και πλάτη της γης για να σώζουν Ανθρώπινες ζωές. Έχουν πολεμήσει τον Εμπολά στην Αφρική και τη Βραζιλία.
Τη μεταφορά πραγματοποιεί η πρώην εθνική ιταλική αεροπορική εταιρία "Alitalia" (με τις πολιτικές της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας" για λιγότερο κράτος, όπως ιδιωτική Υγεία-περίθαλψη, ιδιωτική Παιδεία-σχολεία, ιδιωτικοί αυτοκινητόδρομοι, ιδιωτικά αεροδρόμια, λιμάνια κ.λ.π., είχε την ίδια τύχη με τη δική μας "Ολυμπιακή"), μετά από παράκληση του Ιταλού πρωθυπουργού και του... υπουργού πολιτικής προστασίας της Ιταλίας.
Η κυβέρνηση του Miguel Díaz-Canel, του Κουβανού ηγέτη της χώρας που η "πολιτισμένη" δύση στραγγαλίζει με δολοφονικό εμπάργκο εδώ κι 60 χρόνια, αμέσως μετά την έκκληση για βοήθεια από την Ιταλία στέλνει μια έμπειρη ομάδα κρούσης με ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό και θα εργαστούν σε πρόχειρο "νοσοκομείο" με σκηνές που έστησε το 3ο Τμήμα Υγείας της Bellinzago Novarese.
Την Ιατρική Ταξιαρχία "Henry Reeveτης Κούβας επικεφαλής είναι ο γιατρός Carlos Perez κι η αναχώρησή τους από το διεθνές αεροδρόμιο "Χοσέ Μαρτί" έγινε με χειροκροτήματα.
Αυτοί είναι οι σύγχρονοι "Άγιοι" της Ανθρωπότητας. Γιατροί μιας χώρας που πολεμούν με όλα τα μέσα οι "πολιτισμένοι" δυτικοί, φθάνει στην Ιταλία με τις αρχές του Τσε και του Φιδέλ για Αλληλεγγύη των λαών.
Είναι η πρώτη φορά που που χώρα της Δυτικής Ευρώπης ζήτησε βοήθεια από τη σοσιαλιστική Κούβα.
Η Κουβανέζικη Επανάσταση δείχνει το δρόμο στους λαούς με έργα!
Στο βίντεο ή Κουβανέζικη αποστολή αναχωρεί με χειροκροτήματα ευγνωμοσύνης από τους Κουβανέζους για να δώσουν ζωή σε άλλους λαούς...
Αυτό είναι το μεγαλείο της Κούβας κι υποκλίνονται όλοι οι Άνθρωποι...



Υ.Γ. (1). Στην Ελλάδα προτίθεται κάποιος κι ας αφήσουμε την κυβέρνηση που εναπόθεσε τα πάντα στον "ουδέτερο" κύριο Τσιόρδα...
Ο καθηγητής Τσιόρδας που "λύγισε" χθες, θεωρεί πως θα θιγεί το καθηγητιλίκι αν ζητήσει τη βοήθεια της Κούβας;
Η Ευρώπη των τραπεζιτών δεν υπάρχει παρά να πίνει το αίμα των λαών...
Αίτημα στην Κούβα... Χθες, όχι σήμερα ή αύριο... πριν είναι αργά...
Υ.Γ. (2). Τα παραπάνω και προς τον υπερφίαλο "στρατηγό της μάχης" Χαρδαλιά... που είναι τόσο "μεγάλος στρατηγός" και τόσο σίγουρος για τη "νίκη", ώστε δηλώνει ανερυθρίαστα: «Στην Ιταλία βλέπουμε κονβόι με φέρετρα και στην Ελλάδα κονβόι στα διόδια» [Βλέπε σε: Αφιερωμένο στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά... «Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις»!].