Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Επίθεση ομάδας ΔΕΛΤΑ σε αντιφασίστες διαδηλωτές στο Βύρωνα - Χτυπήθηκε από κρότου-λάμψης ο δήμαρχος Βύρωνα Ά. Κατωπόδης

Μια αναίτια επίθεση ομάδας ΔΕΛΤΑ, έπειτα από επίσης αναίτια προσαγωγή νεαρού έξω από συναυλία χιπ χοπ στην Λαμπηδόνα στον Βύρωνα, εναντίον ακόμα και του δημάρχου Βύρωνα Άκη Κατωπόδη είχαμε πριν από 1 περίπου ώρα.

Η αντιφασιστική πορεία στον Βύρωνα είχε τελειώσει ειρηνικά και η συναυλία άρχιζε όταν ομάδα ΔΕΛΤΑ σε έλεγχο πήγε να κάνει στην είσοδο του χώρου της Λαμπηδόνας σε 2 νεαρούς. Τον ένα τον αφήσαν ενώ τον άλλο τον προσήγαγαν. Στις ερωτήσεις του προέδρου συλλόγου γονέων σχολείου που ήταν παρών για ποιο λόγο γίνεται αυτό, οι αστυνομικοί απάντησαν με την προσαγωγή και του προέδρου και όταν στην συνέχεια έφτασε στο σημείο ο δήμαρχος Βύρωνα και ρώτησε το ίδιο η απάντηση ήταν, όπως μας μεταφέρει τόσο ο δήμαρχος όσο και αυτόπτης μάρτυρας, 8 κρότου λάμψης και πέτρες από τους αστυνομικούς.

Τελικά, όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ τόσο ο δήμαρχος όσο και κάποιοι παρόντες έχουν χτυπήματα είτε από πέτρες είτε από τις κρότου λάμψης. Αυτή την στιγμή γίνεται παράσταση διαμαρτυρίας στο Τμήμα του Βύρωνα.

Ανάρτηση από: http://www.avgi.gr