Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Επίσκεψη Πομπέο: Η Ελλάδα σαν 51η Πολιτεία των ΗΠΑ!


Ολοκληρώνεται σήμερα η επίσκεψη του Μάικ Πομπέο στο σημερινό δυτικό προτεκτοράτο που ονομάζεται Ελλάδα, η οποία οδεύει ολοταχώς για την 51η πολιτεία των ΗΠΑ. Ο υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ ο οποίος καθόλου τυχαία επισκέπτεται αποκλειστικά τη χώρα μας, τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα στην Ελλάδα, έναν ζωτικό συνεργάτη των ΗΠΑ με τον οποίο μοιραζόμαστε μια κοινή στρατηγική. Η ισχύς της διμερούς μας σχέσης βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο όλων των εποχών και ανυπομονώ να έχω μια παραγωγική επίσκεψη».

Στη συνάντησή του με τον Έλληνα σφουγγοκωλάριο υπουργό Δένδια, οι δύο υπουργοί επιβεβαίωσαν τις εξαιρετικές διμερείς σχέσεις και την αμοιβαία επιθυμία τους να εμβαθύνουν περαιτέρω τη συνεργασία των δύο χωρών συζητώντας στο υψηλότερο επίπεδο όλη την «ατζέντα» της στρατηγικής συνεργασίας που βάζει την Ελλάδα στο βαθύτερο σημείο της εξάρτησής της. ‘Όπως σημείωσαν μεταξύ άλλων:

 «ΗΠΑ και Ελλάδα επανέλαβαν ακόμη τη στήριξή τους για την ένταξη όλων των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων σε ευρωπαϊκούς και διατλαντικούς θεσμούς, ενώ υπογραμμίστηκε και η προσπάθεια της Ελλάδας για το σκοπό αυτό, με τη Συμφωνία των Πρεσπών και την επακόλουθη προσχώρηση της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ, τονίζοντας τη σημασία της συνεπούς εφαρμογής της συμφωνίας με καλή πίστη».

Η επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού θα κλείσει, όχι τυχαία, με την επίσκεψή του στη βάση της Σούδας. Εδώ είναι όμως το σπουδαιότερο  σημείο που πρέπει να αναφερθεί (και βέβαια δεν ειπώθηκε στις «επίσημες» δηλώσεις της συνάντησης), ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα στον βρετανικό τύπο (“US opens talks on moving airbase to punish Erdogan”, The Times,  28/9/2020) οι Αμερικάνοι σχεδιάζουν να μεταφέρουν τη τεράστια πυρηνική βάση του Ιτσιρλίκ της Τουρκίας στην Κρήτη, μαζί με τα πυρηνικά κι έτσι να γίνουμε και κανονικά πυρηνικός στόχος! Και όλα αυτά γιατί οι Αμερικανοί και οι δυτικοί δεν εμπιστεύονται πια τον Ερντογάν! Την ώρα δηλαδή που ο Ερντογάν, παρ’ όλες τις αντιφάσεις της πολιτικής του, είναι πιθανό να δημιουργήσει τώρα τη μεγαλύτερη αντιδυτική δύναμη στη Μεσόγειο, εμείς θα είμαστε το ανεπίσημο 51o μέλος των ΗΠΑ! Άλλωστε ο Ερντογάν δεν δίστασε από το βήμα της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ να καταγγείλει για άλλη μια φορά τις ΗΠΑ και το Σιωνιστικό Ισραήλ για την Κατοχή της Παλαιστίνης, πράγμα που δεν τολμά κανένας άλλος ηγέτης να κάνει.

Μπροστά σε αυτήν την εξευτελιστική κατάσταση για την πατρίδα μας και το λαό μας, τέτοια που δεν έχει φτάσει ποτέ άλλοτε σε αυτό το σημείο στην σύγχρονη ελληνική ιστορία, καλούμε τον Ελληνικό λαό στην Κρήτη αλλά και παντού (ήδη έγινε διαδήλωση στην Αθήνα), να βγει στο δρόμο και να διαδηλώσει ενάντια στην μετατροπή της πατρίδας μας στο πιο προκεχωρημένο φυλάκιο των ΗΠΑ και της Υπερεθνικής Ελίτ (Υ/Ε) στην Ανατολική Μεσόγειο και το άκρως επικίνδυνο ενδεχόμενο να μετατραπούμε και σε πυρηνική βάση, άρα και να γίνουμε στόχος σε πιθανή σύγκρουση υπερεθνικής ελίτ με Ρωσία/Κίνα…

Καλούμε επίσης τον ελληνικό λαό να μην ξεγελιέται από τον αντιπερισπασμό της Υπερεθνικής Ελίτ για τον «τουρκικό κίνδυνο» (που αναπαράγει δυστυχώς και ένα σημαντικό τμήμα της «αριστεράς» μας) και να οικοδομήσει ένα τεράστιο παλλαϊκό μέτωπο από τα κάτω για την εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία της χώρας μας με στόχο την άμεση έξοδο της Ελλάδας από τον ευρωατλαντικό άξονα (ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΠΟΕ) και την επιδίωξη της δημιουργίας μιας νέας Ευρασιατικής ένωσης κυρίαρχων και ανεξάρτητων κρατών, η οποία είναι ο μόνος δρόμος  για την ειρηνική συνύπαρξη και συνεργασία των γειτονικών λαών.

Θα πρέπει τέλος να κατανοήσει ο Ελληνικός λαός ότι σε περίπτωση σύγκρουσης ΗΠΑ και των λοιπών μελών της Υ/Ε με τη Ρωσία ή/και την Κίνα, που φαντάζει καθημερινά όλο και κοντύτερα, η Κρήτη και η ίδια η Ελλάδα θα γίνουν Ολοκαύτωμα για τα συμφέροντα της Υ/Ε, και όχι η Τουρκία βέβαια, που όπως και στον Β’ ΠΠ θα μείνει απέξω από τη σφαγή και μετά ανενόχλητη θα μπορεί βέβαια τότε να αρπάξει οτιδήποτε θέλει από την κατεστραμμένη Ελλάδα –και όχι τώρα όπως λένε οι ανεγκέφαλοι στρατηγικοί μας αναλυτές, που ειδικεύονται στις ασκήσεις επί Χάρτου εν καιρώ ειρήνης…

ΜΕΚΕΑ – ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ – 28/09/2020 

Ανάρτηση από: http://www.antipagkosmiopoihsh.gr/