Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Λίγο πριν το σφαγείο...

Του Γιάννη Αθανασιάδη

Αυτό που δυστυχώς εισπράττω από τις μεθοδεύσεις και την κινητικότητα των διαφόρων εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων της χώρας μας που διατείνονται κατά της ΕΕ αυτό το διάστημα, είναι η δυσκολία προσαρμογής τους στην νέα Οργουελική πραγματικότητα που βρισκόμαστε σαν λαός και σαν πατρίδα.
Κινούνται σε ένα πλαίσιο ηγεσιών θεωρώντας ότι οι πολιτικές εξελίξεις θα λειτουργούν αενάως, ως μια κατεστημένη και αναπότρεπτη κοινοβουλευτική διαδικασία.


Δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται ότι τίποτα δεν είναι ίδιο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. 
Αλήθεια φαντάζονται ότι δια του κοινοβουλίου θα κάνουν την ανατροπή ή απλά θέλουν να διασφαλίσουν μια θέση ξεκούραστης επαναστατικής ρητορείας;
Δεν γνωρίζουν ότι ούτως η άλλως το κοινοβούλιο είναι αυτήν την ώρα ο καλύτερος τρόπος να νομιμοποιηθούν από ένα παράνομο καθεστώς;
Αυτή την ώρα η πατρίδα μας βρίσκεται στην είσοδο του σφαγείου και εμείς αναλωνόμαστε σε διαδικασίες κοινοβουλευτικού κρετινισμού.
Ας ρίξουμε μια συνοπτική μάτια με bullets (Ελληνιστί), πως φτάσαμε ως εδώ. 
Η διαδρομή προς το σφαγείο. 
 - Ουσιαστική κατάλυση του Συντάγματος. (Δανειακή σύμβαση).
- Αποσυντονισμός της καθημερινότητας του πολίτη, με νόμους υποτέλειας και περιορισμούς (μνημόνια).
- Αλλαγή του στάτους διαβίωσης.
- Ενστικτώδης και μόνο, αντίδραση της πλειοψηφίας των πολιτών στο σοκ, ανοργάνωτα λόγω αδυναμίας συνειδητοποίησης των ξαφνικών μεταβολών.
- Βίαιη καταστολή και μοιρολατρική αποδοχή της πλειοψηφίας του λαού, πιστεύοντας ότι "δεν μπορεί να επηρεάσει την κατάσταση".
- Εσωτερίκευση αυτής της αδυναμίας και διατάραξη της ψυχικής του ισορροπίας. Οι περισσότεροι εξωτερικά συμπεριφέρονται με λογικές προ μνημονίων. (Όπως αντιλαμβάνονται την κανονικότητα).
- Φτωχοποίηση και λεηλασία της περιουσίας και του εισοδήματος του λαού.(ΕΕΤΗΔΕ, ΕΝΦΙΑ, αυξήσεις ΦΠΑ, νέοι φόροι, πλειστηριασμοί κατοικιών, κατασχέσεις, κλπ)
Οι δύο στους τρεις Έλληνες είναι κατά το κατοχικό καθεστώς παράνομοι με βάση τα χρέη τους.
- Εξόντωση και γενοκτονία των αδυνάτων, μέσα από την στέρηση πρόσβασης στην υγεία και την δυνατότητα εργασίας και εισοδήματος για την στοιχειώδη επιβίωση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού.
- Αποκοπή του πιο δυναμικού και παραγωγικού κομματιού του λαού, οδηγώντας σε μαζική μετανάστευση τη νέα γενιά.
- Δημιουργία διάσπαρτων στρατοπέδων συγκέντρωσης και βίαιη κράτηση χιλιάδων απελπισμένων ανθρώπων κυνηγημένων από τη φτώχεια και τον πόλεμο στις πατρίδες τους, δημιουργώντας ανάμεσα τους αισθήματα αγανάκτησης, εχθρότητας και εύλογης τάσης προς εξέγερση απέναντι σε αυτόν που αντιλαμβάνονται ως δεσμοφύλακα τους.
- Τρομοκρατία, αποπροσανατολισμός, προβατοποίηση και χειραγώγηση από τα ΜΜΕ και την πολιτική ηγεσία.
Σε όλον αυτόν τον κατήφορο είναι απολύτως συνένοχο το σύνολο του πολιτικού προσωπικού, όχι μόνο αυτό που κυβέρνησε και κυβερνά, αλλά και το σύνολο των κοινοβουλευτικών κομμάτων με τους βουλευτές που παρέμεναν και παραμένουν σε αυτό το κοινοβούλιο νομιμοποιώντας το.

- Τελική φάση .... το σφαγείο...

Απαλλοτρίωση υπέρ των διεθνών τοκογλύφων, του συνόλου της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.Δεν μας ανήκει τίποτα! (Ήδη συμβαίνει με το υπερταμείο και την 99ετή συμφωνία)

Αλλαγή των νόμων και του συντάγματος ώστε να καλύπτονται οι κατοχικές κυβερνήσεις για τα εγκλήματά τους σε βάρος του λαού και της πατρίδας.(Ετοιμάζεται) 

Ένταξη της χώρας μας σε υπερεθνικά μορφώματα όπως TTIP, CETA και TISA, ωστε να χάσει κάθε νόημα και αξία, η έννοια της αυτοκυβέρνησης.(Εν εξελίξη) 

Αποστεθεροποίηση και απώλεια εδαφών με βάση την ανακατανομή των πόρων στη λογική της μοιρασιάς της λείας, από τις πολυεθνικές και τα κράτη που τις καλύπτουν. (Αυτό γίνεται με πολεμικές συρράξεις και εσωτερική αποσταθεροποίηση βλπ Συρία, Ουκρανία κλπ)

Λυπάμαι αν σας χάλασα τις ανέμελες διακοπές σας η τα μακρόπνοα κοινοβουλευτικά σας σχέδια, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για προσωπικές ατζέντες και πολιτικάντικες ονειρώξεις. 

Επειγόντως  πρέπει να συνέλθουμε και να καταλάβουμε, ότι είμαστε υποχρεωμένοι να ενωθούμε πρώτα και κύρια για να επιβιώσουμε ως λαός, πέρα και πάνω από ιδεολογίες, με πρόταγμα Δημοκρατία, Εθνική ανεξαρτησία, Λαϊκή κυριαρχία, κοινωνική δικαιοσύνη.

Ας ξεκινήσουμε με μια απλή και δεσμευτική συμφωνία:
Αγώνας μέχρις εσχάτων για Εθνική απελευθέρωση από την δουλεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του χρεογράφου νομίσματος της του ευρώ.

Κοινός τόπος παρέμβασης στο λαό, η Συλλογική και Ενιαία πολιτική καμπάνια για δημοψήφισμα εξόδου από την Ε.Ε.
Όχι γελοίες λογικές ιδιόκτητου κομματικού δημοψηφίσματος 
για να κάψουμε την έσχατη δυνατότητα συσπείρωσης του λαού.

Ενιαίο Μέτωπο για την εθνική απελευθέρωση από τα δεσμά της Ε.Ε. και του ευρώ.
Όχι σε μεμονωμένα ξεφτιλισμένα δημοψηφίσματα τύπου AVAAZ για το Grexit.

Ξυπνήστε! Η απελευθέρωση δεν είναι life style με μπλουζάκια και καπέλα!
Είναι κοινός αγώνας ενημέρωσης στους δρόμους και τις πλατείες.

Ενότητα κι Αγώνας. Μόνο τότε μπορούμε να ελπίζουμε.

Το μόνο που ρισκάρουμε σε αυτό τον αγώνα, είναι αυτό που ήδη χάνουμε περιμένοντας.
Αυτό που θα κερδίσουμε όμως, ειναι το παρόν και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.
Θα φτιάξουμε μια πατρίδα ελεύθερη που αγαπά σαν μάνα όλα τα παιδιά της και δεν τα ξεχωρίζει.
Η ένταξη στον ενωτικό αγώνα του λαού, είναι χρέος του καθενός μας.
Έτσι το βλέπω εγώ.
Στο κάτω κάτω αν είναι να χαθώ, ας χαθώ πολεμώντας για τις αξίες μου και τα ιδανικά μου.
Όχι σαν επαίτης για λίγο οίκτο από τα αφεντικά μου.

Η κλεψύδρα αδειάζει


Ανάρτηση από: https://athanasiadisg.blogspot.gr