Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Τα ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετούν ομοφυλόφιλα παιδιά

Του πιτσιρίκου


Σε μια προσπάθεια να συμβάλω στον πολιτισμένο δημόσιο διάλογο για το δικαίωμα της υιοθεσίας παιδιών και από ομόφυλα ζευγάρια, θέλω να προτείνω τα ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετούν ομοφυλόφιλα παιδιά.
Νομίζω πως με αυτόν το τρόπο θα πάψουν οι αντιδράσεις από εκείνους τους Έλληνες που φοβούνται πως τα ομόφυλα ζευγάρια θα διαφθείρουν τα ορφανά Ελληνόπουλα και θα τα οδηγήσουν στον δρόμο της αμαρτίας και της ακολασίας.
Αν τα ομόφυλα ζευγάρια υιοθετήσουν ένα ομοφυλόφιλο παιδί, δεν θα υπάρχει κίνδυνος να το διαφθείρουν και να γίνει κάνα πoυσταριό ή καμιά τζιβιτζιλού.
Κάποιοι θα αναρωτηθούν πώς θα ξέρουμε αν ένα παιδί είναι ομοφυλόφιλο.
Αν δεις τον Γιαννάκη να παίζει με τις κούκλες ή να φοράει τα φουστανάκια των κοριτσιών στο ορφανοτροφείο, καταλαβαίνεις πως το πάει για ντιγκιντάγκας.
Και αν η Αννούλα παίζει ποδόσφαιρο ή ακούει έντεχνο, θα καταλάβεις πώς πάει για πλακομoυνού.

Οπότε, τα δίνεις για υιοθεσία σε ένα ομόφυλο ζευγάρι, που θα ξέρει και να τα συμβουλεύσει για αυτά τα θέματα.
Γιατί, αν ο Γιαννάκης ερωτευτεί ένα αγόρι και πάει να ρωτήσει τον στρέιτ μπαμπά του πώς θα προχωρήσει στη συνoυσία, ο μπαμπάς του δεν θα ξέρει αυτά που κάνουν οι πoύστηδες μεταξύ τους, και θα εκτεθεί ο άνθρωπος στο παιδί του που δεν θα ξέρει τι να του πει.
Βέβαια, με τα κοριτσάκια που θα τους αρέσουν τα κοριτσάκια δεν θα υπάρχει πρόβλημα, αφού δεν έχω γνωρίσει γυναίκα -που η γνωριμία μας να προχώρησε κάπως- που να μην μου είπε κάποια στιγμή πως είχε μια τουλάχιστον σεξoυαλική εμπειρία με μια άλλη γυναίκα, για να δει πώς είναι.
Πειραματίζονται οι γυναίκες στο κρεβάτι με γυναίκες, γιατί είναι και περίεργες.
Οι άνδρες δεν πειραματίζονται με άνδρες ή δεν το λένε, γιατί σκέφτονται πως μπορεί να βρεθεί κάποιος να τους κοροϊδέψει αν πούν σε μια παρέα πως πήγαν με το Μήτσο και τους έσκισε την κωλoτρυπίδα.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι σήμερα να ανακαλύψουμε αν ένα παιδί είναι ομοφυλόφιλο, αφού η επιστήμη έχει προχωρήσει.
Από την κοιλιά της μάνας του μπορούμε πια να ξέρουμε αν ένα παιδί θα γίνει ομοφυλόφιλο.
Βέβαια, υπάρχουν και αμφιφυλόφιλα παιδιά, οπότε αυτά θα πρέπει να δοθούν σε ένα αμφιφυλόφιλο ζευγάρι.
Αυτό μάλλον δεν είναι πρόβλημα, αφού περισσεύουν τα παντρεμένα ζευγάρια που ο άνδρας ή η γυναίκα -ή και οι δυο- επιδεικνύουν ενδιαφέρον τόσο για το μoυνί όσο και για τον πoύτσο.
Βέβαια, το κάνουν στα κρυφά γιατί η κοινωνία δεν τα συγχωρεί αυτά, αλλά μπορούν να μάθουν και στο παιδί τους να φασώνεται στα κρυφά και με αγόρια και με κορίτσια, οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα να το κράξουν τίποτα άνθρωποι του Θεού.
Πάντως, το πρόβλημα στη σημερινή Ελλάδα δεν είναι αν ένα παιδί θα το υιοθετήσει ένα ετερόφυλο ή ένα ομόφυλο ζευγάρι αλλά ότι θα το υιοθετήσουν δυο Έλληνες, οπότε είναι βέβαιο πως θα το καταστρέψουν και θα το κάνουν σαν τα μούτρα τους.
(Το 2015, είχα γράψει πως «Τα ομόφυλα ζευγάρια θα έχουν το δικαίωμα να υιοθετούν παπάδες». Αυτή ήταν μια ωραία πρόταση. Αλλά δεν με ακούνε.)

Ανάρτηση από: https://pitsirikos.net