Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Ανακοίνωση ΜΕΚΕΑ: Για το Συλλαλητήριο στις 4 Φεβρουαρίου

ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤOΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΑΜΕΣΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ Ν’ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ!
Μετά το μεγαλειώδες συλλαλητήριο στην παραλία της Θεσσαλονίκης, που οι «αριστεροί» απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν με κάθε τρόπο ν’ αποσιωπήσουν και να μικρύνουν τη σημασία του, ακολουθεί το ακόμα μεγαλύτερο παλλαϊκό συλλαλητήριο στην Αθήνα όπου εκεί ο Ελληνικός λαός θα δώσει την απάντησή του στους εγκληματικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ για να “κόψουν και να ράψουν” για άλλη μια φορά την Ιστορία των λαών των Βαλκανίων ανάλογα με τα συμφέροντά τους, όπως κάνουν παντού στον κόσμο από τη Μέση Ανατολή μέχρι την Αφρική και τη Λατινική Αμερική.
Η απάντηση όμως του Λαού μας θα δοθεί και στις ντόπιες ορντινάντσες τους, τους άθλιους αρχιαπατεώνες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που δήθεν “κυβερνούν”, εκτελώντας σαν πιστά σκυλιά κάθε εντολή που τους δίνουν οι Υπερεθνικοί πατρόνες  τους (βλέπε ΕΕ-ΝΑΤΟ-Σιωνιστές), που κατάντησαν μέσα σε λίγα χρόνια τη χώρα μας το αθλιότερο Προτεκτοράτο τους, καταστρέφοντάς την οικονομικά και οδηγώντας σε πρωτοφανή Κατοχή και εξαθλίωση το λαό μας, αλλά και ισοπεδώνοντάς την πολιτισμικά σε όλους τους τομείς, με τελευταίο το μεγάλο εθνικό ζήτημα της Μακεδονίας μας και της ονομασίας του γειτονικού μας κράτους.

  1. Καλούμε κάθε Έλληνα πολίτη να κατέβει στο μεγάλο συλλαλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος και να δηλώσει την αντίθεσή του στην επιβαλλόμενη “άνωθεν” ονομασία για τα Σκόπια που εκτελούν οι εδώ ντόπιοι δωσίλογοι σε συνεργασία με τις Φώφηδες, τους Θεοδωράκηδες και παρόμοιους πολιτικάντηδες. Είναι η ώρα να σπάσει επιτέλους η ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ στη ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΤΟΧΗ που προωθούν αυτοί οι ελεεινοί πολιτικάντηδες.
  2. Καλούμε τον Λαό με τη συμμετοχή του να απαιτήσει εδώ και τώρα άμεσο δημοψήφισμα για το θέμα του ονόματος, που είναι η μόνη δημοκρατική λύση για να εκφραστεί η βούληση του και όχι οι προκαθορισμένες αποφάσεις από τους υπηρέτες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Τρέμουν οι κυβερνώντες, ντόπιοι και υπερεθνικοί, ένα ξεσηκωμό του ελληνικού λαού και ένα νέο δημοψήφισμα κόντρα στα σχέδιά τους, που δε θα μπορέσουν αυτή τη φορά να το ακυρώσουν, όπως το προηγούμενο ΟΧΙ. Επίσης καλούμε τον Ελληνικό Λαό να συνειδητοποιήσει την ιδεολογική απάτη που στήνουν για άλλη μια φορά οι ελίτ που κινούνται στον πατριωτικό-δεξιό χώρο και πίνουν νερό στο όνομα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΝΑΤΟ, προβάλλοντας δήθεν την υποστήριξη του ΝΑΤΟ στην Ελλάδα σε αυτό το σημαντικό εθνικό ζήτημα, ξεχνώντας  βέβαια ότι το έγκλημα της Κύπρου έγινε ενώ η Ελλάδα και η Τουρκία ήταν μέλη του ΝΑΤΟ, αλλά και το ότι το ίδιο το θέμα των Σκοπίων  προσπαθούν να το «λύσουν» επιβάλλοντας στην κατοχική κυβέρνηση «να τα βρει»  όπως-όπως με τους εθνικιστικούς κύκλους της γείτονος, για να τους βάλουν κι αυτούς  μέσα στο ΝΑΤΟ και να συμπληρώσουν  την περικύκλωση της Ρωσίας…
  3. Ακόμα, θεωρούμε ως προϋπόθεση για να λυθεί το ζήτημα με το γειτονικό κράτος να υποχρεωθούν  οι γείτονες  σε συνταγματικές ρυθμίσεις ώστε να εξασφαλιστεί ότι δεν θα σφετερίζονται από εδώ και στο εξής την Ιστορία και τον Πολιτισμό της Ελλάδας και της Μακεδονίας. Άλλωστε οι λαοί των 2 κρατών, όπως και όλοι οι λαοί της Βαλκανικής δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν εάν εκλείψουν οι εθνικιστικές και αλυτρωτικές προπαγάνδες από όλες τις μεριές. Δεν πρέπει να πέφτουμε στην παγίδα του προωθούμενου μίσους που εξυπηρετεί τα σχέδια της Υπερεθνικής Ελίτ (Υ/Ε) για το “διαίρει και βασίλευε” στα Βαλκάνια αλλά και παντού, που τόσο ακριβά πληρώνουν πάντα οι λαοί.
  4. Για το θέμα του ονόματος πρέπει ν’ αφεθούν ελεύθεροι οι δύο λαοί από τις ξένες και ντόπιες ελίτ να το αποφασίσει  ο κάθε λαός  χωριστά  (άμεσα βέβαια, όχι μέσω των ανθυπαλλήλων της Υ/Ε, δηλ. των Κοτζιάδων κλπ) με βάση την αρχή της αυτοδιάθεσης των λαών αλλά και τις αρχές της καλής γειτονίας και ειρηνικής συνύπαρξης τους. Περιττό να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που η κυβέρνηση των δωσίλογων στην Ελλάδα αποφασίσει να λυθεί το εθνικό θέμα της ονομασίας με απλή ψήφο των απόλυτα ελεγχόμενων από την Υπερεθνική Ελίτ  Βο(υ)λευτών,  όλοι όσοι το ψηφίσουν και φυσικά αυτοί που θα το εκτελέσουν θα περάσουν από Ειδικό Δικαστήριο, όπου θα δικαστούν βέβαια για όλα τα εγκλήματά τους κατά του Ελληνικού Λαού. Κατά τη γνώμη μας και σε συνέπεια με το (3), οποιοδήποτε  όνομα πρέπει να κάνει  φανερή τη διαφορετική εθνοτική καταγωγή των γειτόνων ως βασικά  Σλάβων αλλά και Αλβανών, έτσι ώστε να μην είναι δυνατός κανένας σφετερισμός  της Ιστορίας μας και του Πολιτισμού  μας από κάποιους ανάμεσά τους που θέλουν να σπείρουν τη διχόνοια μεταξύ των λαών.
ΜΕΚΕΑ – ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ – 30/01/2018

Ανάρτηση από:  http://www.antipagkosmiopoihsh.gr