Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Αρνήθηκε να παίξει μπάλα στα κατεχόμενα ο Ροναλντίνιο: Έχω κολλητό Ελληνοκύπριο με σπίτι στην Κερύνεια, ο οποίος το έχασε στην εισβολή!

Το ποσό των 500.000 ευρώ προσφέρθηκε στον Βραζιλιάνο από υποψήφιο βουλευτή του ψευδοκράτους για να παίξει σε φιλικό αγώνα στα κατεχόμενα. «Λύστε πρώτα το πρόβλημά σας και θα έρθω να παίξω μπάλα δωρεάν», η απάντηση του

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος μάγος Ροναλντίνιο συνεχίζει να αποτελεί πόλο έλξης και μάλιστα μέσω του αδερφού του κι ατζέντη του, Ρομπέρτο Ασίς Μορέιρα δέχτηκε πρόταση από υποψήφιο βουλευτή του ψευδοκράτους για να αγωνιστεί σε φιλανθρωπικό αγώνα. Το ποσό δε που του προσφέρθηκε έφτανε στις 500.000 ευρώ, όπως ανέφερε στο "ΘΕΜΑ 104,6" ο Ελληνοκύπριος εκπρόσωπος του Ρόνι, Ανδρέας Δημητρίου. 
Τα χρήματα αυτά επρόκειτο να δοθούν από εταιρεία καζίνο που θα ήταν χορηγός, ωστόσο ο άλλοτε σταρ της Μπαρτσελόνα και της Μίλαν απάντησε αρνητικά μέσω του αδελφού του. 
«Δεν ενδιαφέρομαι, έχω φίλους στην Κύπρο, στην Ελλάδα και την Τουρκία και γνωρίζω πολύ καλά το πρόβλημα της Κύπρου. Έχω, δε, κολλητό Ελληνοκύπριο με σπίτι στην Κερύνεια, ο οποίος το έχασε στην εισβολή. Λύστε πρώτα το πρόβλημά σας και θα έρθω να παίξω μπάλα δωρεάν», ήταν η απάντηση που εμφανίζεται να έδωσε. 
Σημειώνεται ότι η πρόταση στον Ροναλντίνιο έγινε πριν από δύο εβδομάδες, με τις βουλευτικές εκλογές στις κατεχόμενες περιοχής της Κύπρου να διεξάγονται την περασμένη Κυριακή.
Ανάρτηση από: http://www.aek365.com