Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Αντισταθείτε στους πραγματικούς εχθρούς όχι στα θύματα τους

Του mitsos175

"Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" φωνάζουν οι ακροδεξιοί ρατσιστές. Σοβαρά; Για ρωτήστε τους αρχηγούς της δεξιάς. "Ανήκουμε εις την Δύση" είχε πει ο Καραμανλής για να κοντράρει τον Παπανδρέου. Ποιός Καραμανλής; Ο παλιός, ο ιδρυτής, ο θείος, γιατί ο ανιψιός δεν μιλάει. Τρώει μόνο και όταν τρώμε δε μιλάμε γιατί μπορεί να πνιγούμε. "Καλό παιδί" ο Κωστάκης, τρώει όλο το φαΐ του. Και δυο τρία ψητοπωλεία στην καθισιά του.

Ξέφυγα από το θέμα. Ανήκουμε εις την Δύση λοιπόν κατά τους δεξιούς τσοπαναραίους. Στην αρχή ανήκαμε στην Αγγλία, καθώς αυτή έδινε τα περισσότερα δανεικά. Και μετά μας έβγαζε το λάδι από την τοκογλυφία. Παλιά τους τέχνη κόσκινο δηλαδή. Μετά ανήκαμε στις ΗΠΑ. Ο Π. Κανελλόπουλος είχε πει στον αμερικανό στρατηγό Βαν Φλητ, την ώρα που περνούσε μπροστά του ένα στρατιωτικό άγημα: "Στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας!" Ο ίδιος είχε αποκαλέσει τον τόπο βασανισμού κι εξορίας, τη Μακρόνησο, "Νέο Παρθενώνα"! Τι νόμιζες, μόνο οι σύγχρονοι πολιτικοί λένε κουταμάρες;

Ο Ανδρέας Παπανδρέου λοιπόν για να απαντήσει στον Καραμανλή, δανείστηκε ένα σύνθημα. Από ποιόν νομίζετε; Από τον Κεμάλ. Οι Κεμαλικοί μόλις εδραιώθηκαν στην εξουσία ξέχασαν τα όσα έλεγαν κι άρχισαν τα ρατσιστικά με σκοπό να εξοντώσουν όλες τις μειονότητες, πολιτική που ακολουθούν και οι ισλαμιστές του νέου Τούρκου σουλτάνου.
Οι οπαδοί του Κεμάλ είχαν ένα σύνθημα το οποίο πήρε ο Παπανδρέου. "Η Τουρκία ανήκει στους Τούρκους". Ο Ανδρέας, που ήθελε "Αλλαγή" το άλλαξε λίγο, το έκανε ελληνικό. "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες". Η θάλασσα στα ψάρια, ο αέρας στα πουλιά και η τρέλα δεν πάει στα βουνά. Τι; Να μην πω κι εγώ τα δικά μου συνθήματα; Αυτά για την Ιστορία.

Τώρα να δούμε τι ακριβώς μας ανήκει. Η Ελλάδα, πλην αεροδρομίων, λιμανιών, δρόμων, αιγιαλού, δασών, βουνών, δημοσίων οργανισμών και άλλων φιλέτων, τα οποία ξεπουλήθηκαν σε διάφορες εταιρείες, όπως και κάποια νησιά, που πρώτος ο Επίτιμος των Νοσφεράτου Δαγκώνουν ήθελε να πουλήσει.
Ακόμα, δεν είναι δικά μας τα σπίτια μας, αφού πληρώνουμε νοίκι, οι μισθοί μας και οι συντάξεις μας, που τα κρατάνε για τους τόκους δανείων τα οποία πήραν οι πολιτικοί και οι "αετονύχηδες κολλητοί" τους. Να δούμε τι μένει, για να μη μακρηγορούμε: Τα σκουπίδια κι ο κοπανιστός αέρας; Λάθος! Ο αέρας δεν είναι δικός μας. Να αυτές τις μέρες ήρθε από τη Σαχάρα κι έφερε μαζί του σκόνη. Ούτε όμως και τα σκουπίδια, αυτά τα διαχειρίζεται ο Μπόμπολας. Να δείτε που θα βάλουν διόδια και στους κάδους απορριμμάτων. Τι άλλο έμεινε; Μόνο τα γεννητικά μας όργανα. Να τους τα δώσουμε κι αυτά, να τελειώνουμε;

Λοιπόν ξενόφοβοι, αυτούς που σας κλέβουν, τους κάνετε τεμενάδες. "Μένουμε Ευρώπη" γιατί είμαστε μαζόχες. Τους πρόσφυγες που δήθεν τους φοβάστε, τους απειλείτε, τους κατηγορείτε άδικα και τους λοιδορείτε. "Μια μειοψηφία τα κάνει αυτά" θα μου πείτε. Πολύ σωστά, αλλά ένας ανόητος, αν το αφήσεις, κάνει ζημιά σε πολλούς. Ας μην ξεχνάμε όμως την Ιστορία μας. Ήμασταν και πρόσφυγες και μετανάστες. Βοηθήστε τους φτωχούς συνανθρώπους μας, γιατί σε λίγο καιρό θα είμαστε εμείς στη θέση τους, με τις πολιτικές που ακολουθούνται.

Όπου πάτησε ποδάρι Ιμπεριαλιστή υπήρξε καταστροφή. Μη λέτε ότι δεν είναι πρόσφυγες πχ οι Αφγανοί. Ξέρετε τι πόλεμος γίνεται στη χώρα αυτή; Και μη νομίσετε ότι δεν είναι πλούσια, έχει ορυκτά, γι' αυτό οι ΗΠΑ τη θέλουν. Από που νομίζετε ότι έρχονται; Από χώρες, που πρώτα "επισκέφτηκε' το ΝΑΤΟ και η ΕΕ. Για να τους υποδουλώσουν και να τους λεηλατήσουν. Όχι μόνο με τα αεροσκάφη αλλά με τα χειρότερα όπλα, τις Πολυεθνικές και τις Τράπεζες. Αντισταθείτε στους πραγματικούς εχθρούς όχι στα θύματα τους, που μπορεί να γίνουν σύμμαχοι μας…

Ανάρτηση από: http://tsak-giorgis.blogspot.gr