Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Λάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω!!!

Η εβδομάδα που πέρασε άφησε πίσω της ιστορικές αποφάσεις στη μικρή χώρα της μεγάλης ευρωπαϊκής μας οικογένειας!
Έχουμε και λέμε:
Συνταγματικό και το δεύτερο μνημόνιο... η σοφότατη απόφαση των δικαίων.
Μετάφραση ...καμία διεκδίκηση για επιστροφή των κατακρεουργημένων μισθών και συντάξεων διότι ήταν μεγάλη εθνική ανάγκη να κοπούν.
Δεν μπορώ να θυμηθώ και συγχωρήστε με-αν και δεν έχει και μεγάλη σημασία-πότε γνωμοδότησαν οι δίκαιοι, ότι η μεγάλη εθνική ανάγκη δεν περιλαμβάνει τους μισθούς του έντιμου, ηρωικά μαχόμενου και δικαίως σκεπτόμενου κλάδου τους.
Απόφαση του ΕΣΡ...ζήτωωωωω... για τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών.
Μετάφραση πέντε-έξι μήνες πέφταν οι μισθοί για μια απόφαση- να ρέει το χρήμα να κινείται η αγορά- πέντε-έξι ακόμα για τη δεύτερη, διότι σοφοί είναι και αυτοί, δεν μπορούν με μιας να καταναλώσουν όλη τη φαιά τους ουσία... μετά τι θα έχουν;
Εν τω μεταξύ σφάζονται οι αρχηγοί μας στην ποδιά των καναλαρχών, οι οποίοι αποφάσισαν να ενωθούν εις σάρκαν μίαν για να μπορούν ευκόλως να κατασπαράξουν τις σάρκες των εργαζομένων.
Απολύσεις στο ΣΤΑΡ, δεν βγαίνει ο εργοδότης ρε παιδιά...όλοι μαζί μπορούμε να οργανώσουμε μια συναυλία, έναν έρανο, κάτι τέλος πάντων υπέρ της αναξιοπαθούσης οικογενείας των Βα..ρ..δων!
Υπάρχει κρίση στη ναυτιλία, είναι και αυτοί οι γερμανοί που τα έβαλαν με την μεγάλη εφοπλιστική οικογένεια, τι να σου κάνουν κι αυτοί!!! Βάλλονται από παντού.Δύσκολοι καιροί είναι αλήθεια...δεν πας εύκολα από το αστακουδάκι στο γουρουνάκι, τι να σου κάνει και ο μαστερ σεφ!!!Όλοι μαζί παιδιά, να σώσουμε τον αστακό!!!

Αθώος ο Θεοφίλου, πέντε χρονάκια από τη ζωή αφιέρωσε στο βωμό των δικαίων, αλλά έχω εξήγηση.
Εκείνη την αποφράδα ημέρα της απόφασης...(παύση...μυστήριο....ταρατατζουμ) είχε κοιμηθεί στραβά όοολη η έδρα, λίγο η κούραση από τον κακό ύπνο, λίγο ο πονοκέφαλος, λίγο η νυχτερινή δυσπεψία, πολύ θέλει η φαιά να αποχρωματιστεί!!! Άντε μετά να αποφασίσει!!!
Εγώ αθώα ερωτώ και απάντηση δεν παίρνω...ποιος δίκαιος θα κρίνει την απόφαση των δικαίων;Ο τολμών θα είναι ήρωας, θα έχει τη δική του ημέρα-ημέρα του κάστανου, της σαρδέλας, της υγείας, της μαρμότας-ε γιατί όχι... ημέρα του δίκαιου.
Απόλυση μπογδάνου...πολύ μελάνι χύθηκε και πάλι! Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε, θα πω εγώ και δεν γράφω άλλο, δεν δίνω ούτε ένα γράμμα στο ξέπλυμα!!!
Μας εγκαλεί η ευρωπαϊκή ένωση, με απόφαση αρμοδίου οργάνου για τους χαμηλούς μισθούς! Τα σχέδια διάσωσης που περιελάμβαναν το κόψιμο μισθών-βλέπε μνημόνια- η ευρωπαϊκή ένωση δεν τα επέβαλε; Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλιώς όλοι μαζί με μια φωνή...ζήτω ο Δελαπατρίδης!!!
Νόμιμη και με τη βούλα των δικαίων η απλήρωτη εργασία, η μεγάλη φοροδιαφυγή-η μικρή διώκεται μην κάνετε καμιά βλακεία-η απόφαση του κεντρικού τραπεζίτη να μην πληρώσει ενφια,κεντρικός είναι ότι θέλει κάνει!!
Η απόφαση των G20, δική τους είναι την πάρτη τους κοιτάνε, καμία σημασία δεν της δίνω...ανταποδίδω τα ίσα και κάτι παραπάνω....μια αυτοί δεν με υπολογίζουν; δέκα εγώ!
Έμαθα όμως πως τα Εξάρχεια πήγαν Αμβούργο....μπράβο στα παιδιά και στην πόλη για την μετακίνηση, για τον ΑΝΤ1 που μας το επικοινώνησε, τον τρόπο και το ύφος δεν θα πω τίποτα, έχουν πένθος!!!

Τι περιμένω αυτή την εβδομάδα..
Μμμμ... την ανάπτυξη ντε!
Έ-ε-ερχεται, δεν ξέρω αν θα την συναντήσω άμεσα αλλά κάποιοι τη βλέπουν να ξεπροβάλλει....θα σταθώ στην ουρά.
Μια νέα, μεγάλη, σοφή απόφαση των δικαίων που θα κρίνει αντισυνταγματικό μόνο το αριστερό μνημόνιο, διότι δεν συνάδει με τις αρχές της αριστεράς.Οι δεξιοί, δεξιοί είναι μπορούν...οι άλλοι είναι αδέξιοι!!!
Να ζητηθεί πίσω (πάλι με απόφαση των δικαίων), το εφάπαξ βοήθημα που πήραν οι συνταξιούχοι-πλην συνταξιούχων δικαίων-και με τόκο, διότι το παράκανε το πόπολο.
Να μπει στο αρχείο ότι σκάνδαλο κυκλοφορεί και διερευνάται, διότι παρα-πήρανε θάρρος κάποιοι, δεν θέλω κουβέντα για τον Αντωνάκη, τον Μπένυ, τον Κούλη, τη Φώφη μετά του συζύγου και τα σόγια τους(σόι-μπλε είναι εξ άλλου).... Και μη θυμηθούν το πεντάευρο  των νοσοκομείων που καταργήθηκε και το ζητήσουν αναδρομικά, ή τη δωρεάν νοσηλεία των ανασφάλιστων-που είναι και πολλοί-γιατί θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε...
Να αποφασίσουν οι δίκαιοι πως συντρέχουν λόγοι εθνικής ασφάλειας, ανάγκης και κοψίματος, και να πάμε πάραυτα σε εκλογές, μπορούν δεν μπορούν δεν έχει σημασία κάτι θα σκεφτούν......Να γίνει πρωθυπουργός ο Κούλης να ησυχάσει και ο μπαμπάς, διότι μαθαίνω ξεκίνησε αντίσταση κατά της θεϊκής κατοχής, λοξοκοιτάζει το θρόνο και  αποστασία ο Θεός δεν επιτρέπει, θα μας τον πακετάρει και μετά βοήθεια μας!!!!
Άντε παιδιά, δυνατά, όλοι μαζί μπορούν να κάνουν τα σχέδια του μεγάλου πραγματικότητα...τι; ΌΧΙ; ΌΟΟχιιιι;
Που πας καημένε Καραμήτρο, ρώτησες ποιος είσαι , τι κάνεις, τι θέλεις,που πας; Σου είπαν οι δίκαιοι να κουνηθείς; Ε; ...άντε...άντε λέμε και έρχεται Αύγουστος!!


Ανάρτηση από: http://logiakaiskepseis.blogspot.gr