Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Ο «Εθνικός Κήπος» δεν πωλείται!

Κείμενο αφισοκολλημένο στην ευρύτερη περιοχή

ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ, Ο «ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ» ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ!

Ένας ανεπάγγελτος βιομήχανος άνευ βιομηχανίας και ένας αποτυχημένος τραπεζίτης μαζί με την μετρέσα του και τον καραφλοκορακοχαφιέ του πρώτου έχουν συγκροτήσει Ανώνυμη Εγκληματική (ΑΕ) οργάνωση. Αυτά τα λαμόγια έχουν πείσει τον περίγυρό τους, που αποτελείται από άχρηστους γλειψιματίες και ναυάγια της ζωής, ότι παίζει αρκετό μπικικίνι αν πάρουν στα βρωμόχερά τους τον «Εθνικό Κήπο». Η τετραμελής αυτή εγκληματική συμμορία διαδίδει στους άχρηστους αυλοκόλακές της ότι θα παίξουν χρηματοδοτήσεις, μίζες από «αναπτυξιακές» δραστηριότητες καθώς και πάρτι με δήθεν «Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις» (ΜΚΟ) με το που περάσει από τον Δήμο Αθηναίων στην ιδιωτική τους συμμορία η έκταση του «Εθνικού Κήπου».
Νομίζουν αυτά τα κωλοβούτια της εξουσίας ότι θα το καταφέρουν!!! Όμως τι έχουν καταφέρει στη ζωή τους αυτά τα ρεμάλια για να καταφέρουν αυτό; Τίποτα ουσιαστικό δεν έχουν καταφέρει. Η ζωή τους όλη ισοδυναμεί με κουβάδες από σκατά. Δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα οι πληρωμένες καταχωρήσεις σε ρουφιανομιζαδόρικες φυλλάδες και λαθροσελίδες του διαδικτύου στις οποίες κατηγορούν τους εργάτες γης του «Εθνικού Κήπου». Τι να κλάσουν αυτοί οι κοπρίτες απέναντι στους εργάτες! Τι να μας πει ο Kitsos, ο «Όπου Φυσάει ο Άνεμος» (ΟΦΑ), με το μυξομάντιλό του «Fuck Sunday Press» και τις ανώνυμες δισέλιδες καταχωρήσεις, της παραπάνω εγκληματικής συμμορίας. Παπαρδέλα Kitso, Go Home, ρεε!
Τα επικοινωνιακά παιχνιδάκια φαφλατάδων ψευτοοικολόγων της Ηρώδου Αττικού, του «Μεγάρου Μουσικής», του Κολωνακίου και της Εκάλης δεν έχουν πέραση πια. Οι «Φίλοι της Φύσης» παίρνουν το τσαπί και σκάβουν, φυτεύουν, ποτίζουν και δημιουργούν. Οι «Φίλοι της Κονόμας» τσιμεντάρουν, μπαζώνουν, ξηλώνουν και καταστρέφουν. Η τετραμελής εγκληματική οργάνωση ανήκει στους «Φίλους της Κονόμας» και θα καταλήξει εκεί που της αξίζει, πίσω από τα κάγκελα της φυλακής της!
«Φίλοι της Φύσης»
15-03-2016

Ανάρτηση από: https://seisaxthia.wordpress.com