Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Το μίσος ενός αριστερού καμαριέρη του συστήματος για τον τόπο που γεννήθηκε

Του Κώστα Χατζηαντωνίου

Μέσα στη γνωστή δήλωση του γνωστού ιστοριογράφου- αρχιερέα του εθνομηδενισμού περί ενός εκατομμυρίου μεταναστών που χρειάζεται ο τόπος, υπάρχει μια φράση που λίγοι πρόσεξαν αν και αποτελεί βαρύτατη προσβολή κατά του ελληνικού λαού. Η φράση αυτή που υποστηρίζει ότι στην Ελλάδα έχει διαμορφωθεί "... ένα καθεστώς έναντι των προσφύγων, καθεστώς πολιτικό και νοοτροπιακό, για το οποίο οι Έλληνες θα απολογούνται μετά από χρόνια, όπως οι Γερμανοί για τα χρόνια του ναζισμού", εξισώνει δηλαδή το Απόλυτο Έγκλημα του Ολοκαυτώματος με τις υπαρκτές (δεν θα τις αρνηθώ) απάνθρωπες συμπεριφορές κάποιων συμπατριωτών μας, είναι η κορυφαία απόδειξη του Μίσους που έχουν ορισμένοι άνθρωποι για αυτόν τον τόπο. 
Προσοχή, δεν προέρχεται η φράση από έναν αγανακτισμένο ή αδικημένο άνθρωπο αλλά από κορυφαίο παράγοντα της (κρατικής!) πανεπιστημιακής ζωής και του (κρατικού) πολιτικού συστήματος, από τα χρόνια του Σημίτη ως τα χρόνια του Τσίπρα. Δεν θα σταθώ στη θεωρία αντικατάστασης του ελληνικού πληθυσμού: το να έρθουν ένα εκατομμύριο ξεριζωμένοι, λες και είναι ευτυχία να ξεριζώνεσαι για να έρχεσαι ως δούλος σε μια διαλυμένη χώρα, βυθίζοντας και αυτήν (αλλά και την πατρίδα από την οποία φεύγεις) στη μόνιμη καχεξία, είναι απλώς για αυτόν τον τύπο αλλά και για το καπιταλιστικό σύστημα που δοκιμάζεται, χρησιμότατος εργατικός στρατός για να προωθηθούν οι ιδεοληψίες της μεταμοντέρνας φιλελεύθερης αριστεράς. 

Αυτό που αφήνει ωστόσο άναυδο κάθε έντιμο Έλληνα είναι το μίσος μιας τάξης ανθρώπων για τη χώρα που την τρέφει. Αυτοί οι άνθρωποι, ας το καταλάβουμε, είναι ο πραγματικός Εχθρός. Για τούτο και είναι φαιδρό να νομίζουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε τον όποιο Ερντογάν όταν η πέμπτη φάλαγγα έχει καταλάβει τη Μαδρίτη.

Ανάρτηση από: http://geromorias.blogspot.com/