Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Ο Δεκάλογος του καλού Λούμπεν (Lumpen) ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ

Του Ηλία Παπαναστασίου

1.Ένας σοβαρός Λούμπεν που σέβεται τον εαυτό του – όπως καλή ώρα ο μέσος ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ- δηλώνει προοδευτικός και αριστερός. Εκθειάζει δηλαδή αυτό που δεν πιστεύει καθόλου και δεν γνωρίζει ούτε στον ελάχιστο βαθμό.Όποιος συναναστράφηκε ή έζησε από κοντά ένα κλασσικό HOMO SYRIZAIKUS ένιωσε αμέσως αποστροφή για την ασχετοσύνη του και τον αναλφαβητισμό τους. Είναι άνθρωποι αγράμματοι – μιλάμε για το μεγαλύτερο ποσοστό- και ουσιαστικά αναλφάβητοι που δηλώνουν ιδεολόγοι. Πλασάρουν αντι-ιδεολογία σαν ιδεολογία καταργώντας την.

Η κατάργηση της ιδεολογίας ή κοσμοθεωρίας από τον ΣΥΡΙΖΑΙΟ θα πρέπει να θεωρείται μέγα επιστημονικό επίτευγμα και κακώς δεν βραβεύεται.

2. Ένας επίσης σοβαρός Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ- ή κάπως σοβαρός, για να μην λέμε και μεγαλοστομίες - είναι λάτρης των social media αλλά όχι του βιβλίου.

Η καλλιέργεια της μόρφωσης αφήνεται στα χέρια κάποιων γελοίων που παριστάνουν τους Διανοουμένους. «To όλον ΣΥΡΙΖΑ» – όπως λέμε «το όλον ΠΑΣΟΚ» – αφοσιώνεται ψυχή τε σώματι στο Facebook, Twitter etc. Γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αντιπολίτευση του Facebook στην οποία δίνει ιδιαίτερη σημασία προάγοντας έτσι την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση στη χώρα μας.

3. Η Επιστήμη και η επιστημονικά συγκροτημένη πρόταση είναι κοσμοθεωρία και όχι ιδεολογία. Η ιδεολογία είναι ουτοπική, ατεκμηρίωτη και ψευδής. Όχι τυχαία η Επιστήμη προάγεται από την Νεωτερικότητα δηλαδή την Νεώτερη ιστορική περίοδο ενώ αντίθετα η ιδεολογία προάγεται από τους οπαδούς της Μετανεωτερικότητας δηλαδή τους Μεταμοντέρνους. Έτσι και ο Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ όταν χρειάζεται επιχειρήματα για να καλύψει την ασχετοσύνη του καταφεύγει στην «Μετανεωτερική Επιστήμη» δηλαδή στην Μη-Επιστήμη. Παριστάνει τον «Μετα-μοντέρνο» γιατί δεν υπήρξε ποτέ Μοντέρνος και εκθειάζει την «Μεταμοντέρνα Επιστήμη» γιατί δεν υπήρξε ποτέ Επιστήμονας δηλαδή Επιστημονικός.

Τέσσερα – κυρίως - Μετα-Μοντέρνα ιδεολογήματα εκθειάζει ο Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ: Τον Νεοφιλελεύθερο Φεμινισμό με ολίγη άχνη ζάχαρη «αριστεροσύνης», την Μετα-μοντέρνα θεώρηση του Έθνους (Εθνομηδενισμός) και την Πολιτική Ταυτοτήτων με εμπροσθοφυλακή το βαρύ κανόνι του Ρόμελ που είναι οι Ομοφυλόφιλοι και οι Τρανσέξουαλ.

Ακολουθούν στο τέλος οι πρόσφυγες
 – εντός ή εκτός εισαγωγικών – και για τους οποίους ο Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ χύνει μαύρο δάκρυ συμπαριστάμενος με ύφος Μάρθας Βούρτση του 2020.

4. Σύμφωνα με τον μέσο δείκτη εγκεφάλου- ή ευφυΐας- του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος εάν κυριαρχούσαν οι Γυναίκες, ανεξαρτήτως πολιτικού χρώμα τους, ταξικής καταγωγής και κοσμοθεωρίας.

Σε ένα θηλυκοποιημένο (Feminized) μόρφωμα-έκτρωμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ που μετέτρεψε την συμπληρωματικότητα/ισότητα των δυο φύλων σε απόλυτη Γυναικοκρατία, η Γυναίκεια αντίληψη κατάληψης της εξουσίας έγινε αυτοσκοπός και μετατράπηκε σε καρικατούρα/γελοιογραφία της αληθινής ισότητας/συμπληρωματικότητας. Από εκεί πηγάζει το φαινόμενο της ΣΥΡΙΖΑΙΑΣ Μαρίας Αντουανετας – περιπτώσεις Δούρου, Αχτσιόγλου, Νοτοπούλου- που ποζάρουν με ύφος δεκαπέντε καρδιναλίων και θεωρούν την παραμικρή κριτική σαν «σεξισμό» και «πατριαρχική ιδεολογία».

Καμιά βέβαια κριτική δεν γίνεται για τις θηλυκές εκπροσώπους της εξουσίας της Άρχουσας Τάξης όπως η Ανγκέλα Μέρκελ, η Χίλαρι Κλίντον, Ούρσουλα φον Λάιεν κλπ. Γυναίκα να είναι και ας καταστραφεί όλος ο πλανήτης.

Έτσι προωθούνται εκκωφαντικές μετριότητες και πολιτικά μηδενικά
 όπως η Νοτοπούλου, Μαρίες Αντουανέτες και Πάπισσες Ιωάννες όπως η Δούρου και η Αχτσιόγλου. Στο ανύπαρκτο μυαλό των Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ δεν περνά η απλή αλήθεια πως οι Νεοφιλελεύθερες Φεμινίστριες – με «ολίγη» αριστερή σάλτσα- δεν ζητούν Ισότητα, αλλά απόλυτη κυριαρχία διώχνοντας τους άνδρες και αντικαθιστώντας τους με τους εαυτούς τους, να γίνουν δηλαδή «Χαλίφηδες στη θέση του Χαλίφη». Για να συμβεί αυτό δεν αρκεί απλώς η αφέλεια του μέσου απονήρευτου άνδρα που εντυπωσιάζεται από την εμφάνιση/ ομορφιά μιας καπάτσας και παμπόνηρης γυναίκας. Απαιτείται και η ηλιθιότητα του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ του οποίου ο κρετινισμός θα μπορούσε να κερδίσει Βραβείο Νόμπελ Μ@$@$@, δηλαδή βλακείας.

5. Το Έθνος, η εθνική συνείδηση και ο πατριωτισμός θεωρούνται Bête Noire η εγκλήματα καθοσιώσεως από τον Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟ. Γι’ αυτόν το Έθνος δεν είναι μια Ιστορική, κοινωνική, οικονομική, πολιτιστική πραγματικότητα. Όχι κύριοι! Όλα τα παραπάνω είναι «εθνικισμός», «εθνικοί μύθοι» και «εθνικά ιδεολογήματα».
Το Έθνος για τον Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟ είναι ένας μύθος, μια πλάνη και αυταπάτη, ένα μύθευμα που καλά θα κάνει να φύγει από την μέση το γρηγορότερο δυνατό. Στην εποχή της Παγκοσμιοποίησης για ποιο λόγο να υπάρχουν Έθνη, Έθνη-Κράτη η Εθνικές Πολιτικές; Δεν αρκούν η Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ και οι «σύμμαχοί» μας; Άλλωστε και η Επανάσταση του 1821 ανταρσία λήσταρχων ήταν, Αρβανιτών στην καταγωγή ενάντια σε μια Οθωμανική Αυτοκρατορία που ήταν «Πολυπολιτισμική» (Multi-cultural), «ανεκτική» και «ήπια». Ίσως κακώς ακόμη και τότε δεν οικοδομήσαμε Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) με τον Σουλτάνο, κακώς δεν ζητήσαμε την μεσολάβηση του ΝΑΤΟ της εποχής- Ιερά Συμμαχία- και κακώς δεν ιδρύσαμε Σύλλογο Ελληνο-Σουλτανικής Φιλίας προωθώντας Πολιτιστικά Happenings και ανταλλαγές, εισάγοντας χανουμάκια και εξάγοντας Ηπειρώτικους χορούς. Για όλα φταίει ο απίστευτος εθνικισμός του Κολοκοτρώνη, ο σεξισμός του χυδαίου φαλλοκράτη Καραϊσκάκη και η «σωματική παρενόχληση» των Τούρκων από τον άγαρμπο πολεμοχαρή Νικηταρά που χάλασε τρία σπαθιά κάνοντας bullying στους ανυπεράσπιστους Τούρκους.

Από τις παραπάνω «παρακαταθήκες» του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ 
δηλαδή τον πλήρη Εθνο-μηδενισμό ξεκινά η πλήρης υποταγή «στα τέσσερα» στους Αμερικάνους και η γλοιώδης υποτακτική συμπεριφορά στον Ερντογάν όταν επισκέφτηκε την Αθήνα (2017). Από εκεί επίσης ξεκινά η συστηματική υπονόμευση του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε προσπάθεια τόνωσης και επαναδιαμόρφωσης της Εθνικής και Πατριωτικής Συνείδησης. Από εκεί τέλος αναδεικνύεται η αστειότητα του γελοίου Τσίπρα όταν παριστάνει τον Πατριώτη και τον καμπόσο απέναντι στους Τούρκους. Ναι, ναι ακούσατε καλά! Ο Τσίπρας !

6. Ερχόμαστε στο «Βαρύ κανόνι του Ρομέλ», τους ομοφυλόφιλους, τρανσέξουαλ, Queer, Bi και άλλοι πολλοί ων ουκ έστιν αριθμός. Έχουν αυξηθεί όλες οι κατατάξεις των «φύλων» της Μετανεωτερικότητας, Γερμανός δε βουλευτής σε λόγο του τελευταία τις ανέβαζε σε πάνω από 60. Να τα χιλιάσουν όπως θα έλεγε κάθε συνεπής Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ.

Ο μέσος Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ
 νιώθει απέχθεια, αποστροφή και αηδία για οτιδήποτε έχει σχέση με την Βιολογία. Μίλησέ του για Βιολογία, κληρονομικότητα η βιολογικά χαρακτηριστικά των φύλων και κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς Ναζί οπαδός του Μένγκελε.

Απλά γι’ αυτόν δεν γεννιέσαι Άνδρας η Γυναίκα αλλά «διαμορφώνεσαι» συν τω χρόνω.
 Μάλιστα στα 15 με Νόμο του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίζεις εάν θα είσαι Κωνσταντίνος η Κωνσταντίνα, Γιώργος η Γεωργία. Το σώμα σου ανήκει, το φύλο σου ανήκει κάνεις ό,τι θέλεις και όπως το γουστάρεις. Η είσαι Δικαιωματιστής ή δεν είσαι! Ας το δούμε κι έτσι δηλαδή, πιο χαλαρά.

Για τον Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟ
 ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος εάν κυριαρχούσαν απόλυτα οι Γυναίκες και βασίλευαν οι ΛΟΑΤ εξαφανίζοντας πλήρως τους άνδρες. ‘Άλλωστε το Ανδρικό Φύλο είναι «σεξιστικό», «πατριαρχικό» και «έμφυτα επιθετικό» οπότε η πλήρης εξαφάνισή του θα ήταν μια σούπερ- αντιπατριαρχική και φεμινιστική κατάκτηση.

Τώρα, πώς είναι δυνατόν
 να θεωρείται Δημοκρατικό μια ασήμαντη μειονότητα όπως οι ΛΟΑΤ να ελέγχουν και να επιβάλλουν στην πλειονότητα τις απόψεις τους αυτό μόνο το μυαλό ενός Λούμπεν μπορεί να το καταλάβει. Αλλά και πώς είναι δυνατόν να αγνοείται η επιστήμη που αμφισβητεί τα περισσότερα «θέσφατα» των ΛΟΑΤ και να υπονομεύεις συστηματικά την βιολογική κατασκευή χωρίς συνέπειες αυτό μόνο η Λούμπεν παράνοια των Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ μπορεί να τα καταλάβει. Άλλωστε η έννοια του φυσιολογικού είναι άγνωστη και εξοβελιστέα από το λεξιλόγιο των Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ.

Δεν χρειάζεται βέβαια να αναφέρουμε πως η Παγκόσμια Ελίτ επιβάλλει τις προσταγές της μέσω του Νεοφιλελεύθερου Φεμινισμού και των ΛΟΑΤ,
 πως διασπά τους «Κάτω» και τους αποπροσανατολίζει αλλά και πως θηλυκοποιεί τους Άνδρες – ειδικότερα της νεότερης γενιάς – ή πως αρσενικοποιεί τις Γυναίκες. Γνωρίζει πως ο Άνδρας είναι ο κύριος Δημιουργός και Προστάτης του Πολιτισμού και στρέφει όλα τα πυρά εναντίον του. Μάθετε λοιπόν να μισείτε και να κυνηγάτε- δικαστικά και όχι μόνο – τους Άνδρες για να δείτε «άσπρη μέρα». Μια ματιά στις εμπορικές Αμερικάνικες Ταινίες που προβάλλουν τα Τηλεοπτικά Κανάλια θα σας πείσει. Ταινίες που στάζουν μισανδρισμό και γυναικοφιλία σε νοσηρό βαθμό.

7. Οι πρόσφυγες ή «πρόσφυγες» –με εισαγωγικά- είναι επίσης βαρύ χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ.


Αφού ουσιαστικά τους προσκάλεσε το 2015,
 μετά τους έκλεισε στην Μόρια καταχωνιάζοντάς τους σε ελεεινές συνθήκες.

Αφού δε εκβίασε τους Ευρωπαίους
 ακόμη και με Τζιχαντιστές και αφού τσέπωσε περίπου 2 δις από την Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλους Οργανισμούς για να τους «φιλοξενήσει» άρχισε να διορίζει μέσω των ύποπτων ΜΚΟ – άλλο χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ- σε ακριβοπληρωμένες θέσεις δικούς του Πραιτωριανούς. Μισθοί 3.000 και 4.000 ευρώ ήταν συνηθισμένο φαινόμενο από τα κοράκια του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως επί δικτατορίας είχαμε «Κάθε πόλη και στάδιο» επί ΣΥΡΙΖΑ είχαμε κάθε λιγούρης, κάθε πεινασμένος και ξελιγωμένος Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ διοριζόταν με 3 και 4.000 μισθό.


Έτσι, δημιουργήθηκε ένα πλέγμα συμφερόντων δισεκατομμυρίων με ανάλογο ιδεολογικό επικάλυμμα, αυτό του «Δικαιωματικού Ανθρωπισμού» των ευαίσθητων ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ που πολλοί από αυτούς μυρίστηκαν ψητό και έτρεξαν να προλάβουν σε χρόνο dt.

Τέλος, μικρό θα είναι το πρόβλημα- σύμφωνα με τους Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ – εάν και εφόσον σε περίπτωση Ελληνοτουρκικής Σύρραξης οι πρόσφυγες λειτουργήσουν με ένα αμφιλεγόμενο τρόπο που θα υπονόμευε την εσωτερική συνοχή .


8. Θα ήταν πολύ δυσάρεστο να μη αναφέρουμε την «ιδιόμορφη σχέση» που έχουν οι Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ με τους κανόνες της καλής συμπεριφοράς και μιας στοιχειώδους αστικής ευγένειας.

«Ιδιόμορφη σχέση» που ξεκινά από τους απίστευτους χαρακτηρισμούς και συκοφαντίες των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ εναντίον όλων όσων διαφωνούν μαζί τους – ειδικότερα στα Social Media - και φθάνει μέχρι τους προπηλακισμούς εναντίον Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ (κύρια) της περιόδου 2010-2011 από μεριάς των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ τραμπούκων ή όταν ασεβούσαν με αισχρές χειρονομίες, συμμαχώντας με τους «παλικαράδες» της Χρυσής Αυγής εναντίον του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ αποτελεί την επιτομή της χυδαιότητας με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Να μην το ξεχνάμε ποτέ!

9. Εκεί όμως που η νοσηρή ηδονιστική διάθεση των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ξεπερνά κάθε όριο είναι η ανοχή, συμπάθεια και κάθε είδους υποστήριξη που παρέχουν σε όποια θετική κίνηση υπέρ της κάνναβης.

Από τον Ειδικό Κανναβολόγο Νίκο Καρανίκα,
 Σύμβουλο Στρατηγικού Σχεδιασμού μάθαμε για το «μεγάλο επενδυτικό σχέδιο» που ήταν η διάδοση της βιομηχανικής Κάνναβης και που ουσιαστικά σήμαινε την οργανωμένη χασισοποίηση του ελληνικού λαού με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ένα μόρφωμα
 που έχει ανύπαρκτη σχέση με την πραγματικότητα, θολή σχέση με την Λογική και χρειάζεται μηχανική υποστήριξη σε θέματα εγκεφάλου, είναι επόμενο να έχει «ερωτική σχέση» με τα παραισθησιογόνα και τις ναρκωτικές ουσίες. Σε βοηθούν να «ξεγελάσεις» την πραγματικότητα – εάν έτσι νομίζεις- τονίζοντας την «παραισθησιογόνα» πλευρά, δηλαδή τις ψευδείς «παρυφές της ζωής» που είναι τα ναρκωτικά και όχι την αληθινή ζωή που μισεί ο Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Μικροαστός γιατί ποτέ δεν μπορεί την κάνει πράξη.

Η απραξία ταυτίζεται με την ύπαρξη του, τα παραισθησιογόνα με τον τρόπο ζωής του, οι αυταπάτες με το είναι του.


10. Εάν για τον ΣΥΡΙΖΑ η Ύβρις είναι η Ύπαρξή του, οι αυταπάτες και οι φαντασιώσεις τρόπος ζωής του, τότε η Απάτη δηλαδή η τέχνη της εξαπάτησης είναι το κύτταρο του οργανισμού του. Και σαν μονοκύτταρος οργανισμός έχει μόνο ένα κύτταρο, αυτό της Απάτης.


Στην τελευταία ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ο άθλιος Τσίπρας απειλεί να επιστρέψει και πάλι, εννοείται με την μέθοδο της εξαπάτησης. Θα τον αφήσουμε;


Ανάρτηση από: http://resaltomag.blogspot.com/