Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Συγκλονιστική αποκάλυψη που επιβεβαιώνει το ρόλο των ΝΑΤΟϊκών πρακτορείων-ΜΚΟ στην Ελλάδα!

Από το Fb του Γιάννη Ραχιώτη
Αναρτώ κείμενο παραίτησής μου από μέλος της Ελληνικής Ενωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, επειδή πιστεύω ότι έχει ένα ενδιαφέρον αναφορικά με τη διείσδυση στην Ελλάδα μεγάλων ιδρυμάτων/εργαλείων της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης , τους τρόπους που οργανώνουν αυτή διείσδυση και τους στόχους που κυρίως σχετίζονται με τη διαμόρφωση μιας ισχυρής (αριθμητικά οικονομικά και επικοινωνιακά) φιλοδυτικής /νεοφιλελεύθερης κοινότητας νέων επιστημόνων που θα μπορεί να δράσει σαν πολιτικό υποκείμενο.

" Προς :Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΔΑ
Υπόψη : Προέδρου κ.Κων/νου Τσιτσελίκη , Θεσσαλονίκη.
Αντιπροέδρου κ. Δημητρίου Σαραφιανού, Αθήνα.
Κύριοι,

Για την περίπτωση που ακόμη με συμπεριλαμβάνετε στα μέλη της Ελληνικής Ενωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ), ζητώ την άμεση διαγραφή μου.
Ο λόγος είναι η πολιτική κατεύθυνση που τα τελευταία χρόνια προσδώσατε στο Σωματείο. Αναφέρω, ενδεικτικά μόνον:

- Τη στενή πρόσδεση της Ενωσης στον OSF στην οργάνωση που ίδρυσε και ελέγχει ο περιβόητος Τζωρτζ Σόρος και τις θυγατρικές της. Γνωρίζετε καλύτερα από εμένα ότι το αυτό το δίκτυο οργανώσεων, μέσω του προσχήματος της φιλανθρωπίας και των δικαιωμάτων, ειδικεύεται, για λογαριασμό της νεοφιλελεύθερης ελιτ των ΗΠΑ, στην υπονόμευση κρατών και θεσμών μη υποταγμένων στη νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση. Αυτή την εποχή στηρίζει σθεναρά το φιλοναζιστικό/νεοφιλελεύθερο καθεστώς που επιβλήθηκε με πραξικόπημα στην Ουκρανία , ασχολείται, μέσω ελεγχόμενων ΜΚΟ, με τη διάλυση της γειτονικής FYROM, κάνει εκστρατεία υπονόμευσης και δυσφήμισης της Κίνας για να προσδώσει ηθική νομιμοποίηση στον απειλούμενο πόλεμο εναντίον της και ενισχύει επιθετικά την παρουσία του στην Ελλάδα .
Με υπερηφάνια δηλώνετε στις ανακοινώσεις σας (αντί πολλών, βλ. ανακοίνωση/απολογισμό 2016) ότι χρηματοδοτείστε είτε απευθείας από τον OSF είτε από θυγατρικές του για υλοποίηση σειράς προγραμμάτων (= πολιτικών) που αυτοί επέλεξαν και υποστηρίζουν.
Πρόσφατες ανακοινώσεις σας συνοδεύονται από το λογότυπο του “solidarity now- αλληλεγγύη», της οργάνωσης που ίδρυσε ο OSF/Σόρος για την Ελλάδα (ανακοίνωση της 10.3.17).
Συνυπογράφετε ανακοινώσεις με τα λοιπά παραρτήματα του OSF στην ανατολική Ευρώπη. Ενδεικτικά μόνο, στην ανακοίνωση της 8/3/2017 συνυπογράφετε, μεταξύ πολλών , με την «MACEDONIAN YOUNG LAWYERS ASSOCIATION” οργάνωση που η ίδια αναφέρει στο site της ότι χρηματοδοτείται από τον OSF και την USAID, δηλαδή την κρατική υπηρεσία μη στρατιωτικής «βοήθειας» των ΗΠΑ. Δεν φαίνεται να μπήκατε στον κόπο να αναρωτηθείτε για ποιο λόγο χρηματοδοτούνται από τους συγκεκριμένους θεσμούς αυτές οι οργανώσεις με τις οποίες συνυπογράφετε.
- Εχετε μετατρέψει την Ενωση σε εργολάβο διάφορων προγραμμάτων από διάφορες πηγές – πέραν του OSF- και συνακόλουθα σε εργοδότη των υπαλλήλων που προσλαμβάνετε για την υλοποίησή τους αλλά και σε ιμάντα μεταβίβασης των πολιτικών που επιβάλουν οι χρηματοδότες των προγραμμάτων .
- Παρ’ ότι ζείτε σε μια χώρα που στραγγαλίζεται από διαρκείς εκβιασμούς των ευρωενωσιακών μηχανισμών, σε πρόσφατη ανοιχτή επιστολή σας προς τους ηγέτες της ΕΕ εκφράζετε την ανησυχία σας για «τον εκτροχιασμό του ευρωπαϊκού πειράματος» αυτού δηλαδή που συνέτριψε τη ζωή εκατομμυρίων κατοίκων αυτής της χώρας και τη μετέτρεψε σε προτεκτοράτο. Η νεοφιλελεύθερη βαρβαρότητα εξωραΐζεται σε «ευρωπαικό πείραμα»…Πολύ υποκριτικά υμνείτε στο ίδιο κείμενο την «μακρόχρονη προσήλωση της Ευρώπης» στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων και τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο… Γνωρίζετε ότι δεν λέτε την αλήθεια : Αυτή η «Ευρώπη» επέβαλε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης στη Λέσβο, Χίο, Σάμο, χρηματοδοτεί σήμερα όμοια στρατόπεδα στην κατακτημένη Λιβύη , χρηματοδότησε τείχη – πολύ πριν τον Τράμπ που «πολεμά» σήμερα ο κ. Σόρος- στη Θέουτα και Μελίγια και στα βόρεια Ελληνικά σύνορα.
Παρακαλώ συνεχίστε το δρόμο σας χωρίς εμένα.
Γιάννης Ραχιώτης"

Ανάρτηση από: https://geromorias.blogspot.gr