Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Στα αλληλομαχαιρώματα των ολιγαρχών εμείς παίρνουμε ποπ κορν και απολαμβάνουμε το θέαμα

Με έκπληξη σήμερα είδαμε το πρώην ανεξάρτητο unfollow να μπαίνει με πάθος στην σύγκρουση Μαρινάκη και Σαββίδη (ο οποίος δεύτερος στηρίζεται ανοικτά από την κυβέρνηση), βγάζοντας στο φως συνομιλίες που για το μέσο δείχνει ότι αδίκως ο Μαρινάκης εμπλέκεται με το Noor 1 και την απίστευτη ποσότητας πρέζας που μετέφερε.

Είναι δεδομένο ότι με την αναδιάταξη που υπάρχει στον χώρο των ΜΜΕ, έρχονται μεγάλες συγκρούσεις μεταξύ Μαρινάκη, Σαββίδη, Βαρδινογιάννη και άλλων εκλεκτών κεφαλαιοκρατών της χώρας, αφού τα ΜΜΕ δίνουν "δύναμη" για τις δουλειές αυτών που φέρνουν εκατομμύρια ευρώ.

Το Κεφάλαιο δεν ήταν ποτέ ενιαίο και πάντα υπήρχαν στο εσωτερικό του συγκρούσεις, και ιδιαίτερα σε περιόδους οικονομικής ύφεσης, που η πίτα μικραίνει αυτές οι συγκρούσεις σημειώνουν μεγαλύτερη ένταση.

Η Αριστερά, η πραγματική αριστερά,  η δύναμη που από τον 19 αιώνα μέχρι σήμερα στέκεται με τις δυνάμεις της εργασίας απέναντι από το Κεφάλαιο δεν πρέπει και δεν μπορεί να παίρνει θέση σε αυτές τις συγκρούσεις μεγαλοκαρχαριών. Δεν την αφορούν, απλά τις παρατηρεί με προσοχή και με ποπ κορν απολαμβάνει το θέαμα!

Όποιος αυτοορίζεται ως αριστερός και λαμβάνει μέρος σε τέτοιες φαγωμάρες να ξέρει ότι παίρνει διαζύγιο από την αριστερά!

Ανάρτηση από: http://anemosantistasis.blogspot.com