Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Επιτέλους... και ο πάπας στηρίζει τα gay pride!

Της Μαριάννας Τσήπα

Όταν ορίστηκε υπεύθυνος του Βατικανού για τις "ομοφυλοφιλικές κοινότητες", όπως γράφτηκε τον Απρίλη, πολλοί γέλασαν και χαρακτήρισαν κακόγουστη φάρσα την είδηση, αφού ο Ιησουίτης πατήρ James Martin SJ, επισήμως ανέλαβε υπεύθυνος για τις... "Συμβουλές κι την Επικοινωνία του Βατικανού" (Consulenze e per la Comunicazione Vaticana) κι όχι για του ομοφυλόφιλους.
Χθες ο Ιησουίτης εκπρόσωπος του παπισμού, μετά το περιβόητο βιβλίο του, μπήκε ενεργά στο παιχνίδι με ένα Twitt προς τους φίλους που εργάζονται για το επόμενο gay pride: Γκέι είναι ομορφιά, να είστε περήφανοι και γεμάτοι χαρά που είστε γκέι, γιατί οι γκέι είναι εκλεκτά παιδιά του Θεού κι έγιναν καθ΄εικόνα κι ομοίωση του”.
Εμείς δεν ξέρουμε αν ο Θεός -αν υπάρχει- ήταν και γκέι, λεσβία, τρανς, παιδόφιλος, κτηνοβάτης κι ότι άλλο περιλαμβάνουν τα ακρωνύμια LGBT, LGBTQ, LGBTQIA και LGBTQIAPK, όμως κατανοούμε εύκολα που πήρε γραμμή ο πρωθυπουργός μας κι οι υπουργοί του... που όχι μόνον παρέλασαν περήφανοι στο gay pride, αλλά μας είπαν ότι το καρναβάλι έχει την ίδια σημασία με την οικονομία της χώρας...
Πάντως μην αποκλείουμε σε κάποια επόμενα καρναβάλια περηφάνιας να δούμε δεσποτάδες με ράσα και τον κώλο από πίσω σε δημόσια θέα.
Τώρα κατάλαβες γιατί πρέπει να έχουμε παγκόσμια κυβέρνηση, παγκόσμια εκκλησία, ΜΚΟ-Σόρος, ανοιχτά σύνορα και Cia;
Ωχ... μου φαίνεται πως θα με περάσετε για αισχρή κομουνίστρια, αλλά δεν θα σας πείραζε να με χαρακτηρίσετε κι ακροδεξιά...
Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι...
Υ.Γ. τα βρήκα ενδιαφέροντα:
- Η «επανάσταση» της παρακμιακής «υπερηφάνειας»...

- Ο ρατσισμός κι ο ναζισμός, ωχριούν μπροστά στο χθεσινό καρναβάλι!
 
Ανάρτηση από: http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr