Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Εξτρεμιστές του Κέντρου

Στις μέρες μας η πολιτική, η δημοσιογραφική και η οικονομική ελίτ αυτοβαφτίστηκαν "Κέντρο".
Χρησιμοποιούν και άλλους επιθετικούς προσδιορισμούς για τους εαυτούς τους:"δημοκράτες, απλοί πολίτες, ψύχραιμοι, σώφρονες, ειρηνικοί, ανυποψίαστοι κλπ.".
Αντιτίθενται μ' ένα στόμα, μια φωνή στη λεκτική και φυσική βία των "Άκρων".
Και εξαπολύουν συντονισμένη επίθεση σε κάθε είδους πολιτική βία, συνδέοντας ντομάτες με πατάτες, πορτοκάλια με μανταρίνια, τις βούρτσες με τις πούτσες και τις διαδηλώσεις με ταχρυσαυγίτικα πογκρόμ.
Διόλου τυχαία η επιλογή αυτή, ιδίως λίγες μέρες πριν τη πρώτη πανεργατική απεργία του χειμώνα, όπως διόλου τυχαια και η επιλογή του χρονικού σημείου των επιθέσεων των ναζιστών.
Ως γνωστόν, η Χρυσή Αυγή παίρνει εντολές από τη Νέα Δημοκρατία και εκτελεί το σχέδιο κατά γράμμα.
Έτσι επέλεξε να κάνει τις μέρες της λήψης των μέτρων μνημονιακής ληστείας τις επιθέσεις της και μάλιστα on camera, ούτως ώστε να μπορούν να τις εκμεταλλευτούν κατάλληλα οι μεσάζοντες της εξουσίας, τα ΜΜΕ.

Τα ΜΜΕ, τα οποία ανέλαβαν αμέσως δράση, με πρώτο και καλύτερο το συγκρότημα Αλαφούζου που πυροβολεί καθημερινά μέσω εφημερίδων, τηλεόρασης και ραδιοφώνου και ζητά τη λήψη μέτρων ενάτια σε "χρυσαυγίτες, κουκουέδες και συριζαίους".Συλλήβδην...
Όλα και όλοι μια σούπα στο ίδιο καζάνι.
Σ' ένα καζάνι που ανακατεύουν με την χρυσή κουτάλα τους ό,τι θέλουν οι Καννίβαλοι του Κέντρου και βάζουν τα μυρωδικά όπως θέλουν, αρκεί να φτιάξουν οι ίδιοι τη γεύση που θέλουν και να τη σερβίρουν κατάλληλα.
Αμέσως μετά ανέλαβαν και οι πληρωμένες πέννες των μιντιακών συγκροτημάτων του Ψυχάρη, του Μπόμπολα, του Κυριακού, του Βαρδινογιάννη κλπ. και συντάχθηκαν στα αντάρτικο πόλης των Εξτρεμιστών του Κέντρου.
Η σύγχυση ανάμεσα στις απεργιακές κινητοποιήσεις και στην χρυσαυγίτικη βία δεν είναι προϊόν άγνοιας φυσικά, αλλά μέρος του σχεδίου τους να βαφτίσουν όλους τους διαφωνούντες, αντιτιθέμενους κι αντιστεκόμενους "άκρα", να το περάσουν αυτό στην κοινή γνώμη και να θεωρηθούν οι ίδιοι μόνοι θιασώτες της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του ορθού λόγου.



Και ξαφνικά, να σου που εμφανίστηκαν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ δεκάδες άρθρα σε εφημερίδες και διαδίκτυο που ξαφνικά συνδέουν τις υπέροχες κινητοποιήσεις του προηγούμενου καλοκαιριού στο Σύνταγμα με την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Φυσικά αυτοί που τα πιστεύουν και τα αναμασούν όλα αυτά δεν πρέπει να πάτησαν ούτε λεπτό το πόδι τους πέρσι στο Σύνταγμα, όπου ένα απ' τα κεντρικά αιτήματα ήταν η Άμεση Δημοκρατία. Τώρα πώς συνδέονται Ναζισμός και Άμεση Δημοκρατία, αυτό ας μας το εξηγήσει κάποια απ' τις χρυσές γραφίδες των ΜΜΕ.
Την ίδια στιγμή ο Δένδιας ανακοινώνει "ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ" κατά της Χρυσής Αυγής.
Αφού όμως τα ελεγχόμενα ΜΜΕ έχουν ήδη αποφανθεί πως λαϊκές κινητοποιήσεις και χρυσαυγίτικη δολοφονική δράση είναι ένα και το αυτό, τότε διά της απλής μεθόδου των τριών, εύκολα συμπεραίνουμε πως η Κυβέρνηση, διά της Αστυνομίας (που να της κόβει μισθούς και να μου δίνει μέρες) σχεδιάζει να λάβει ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ κατά των λαϊκών κινητοποιήσεων.

Απλή η μέθοδος:
λαϊκές κινητοποιήσεις = χρυσαυγίτικη δράση
έκτακτα μέτρα κατά της χρυσαυγίτικης δράσης=   Χ                                                                      

Αποτέλεσμα:
Χ= έκτακτα μέτρα κατά των λαϊκών κινητοποιήσεων.

Τι είναι όμως έκτακτα μέτρα;
Είναι η αναστολή των ατομικών και συλλογικών δικαιωμάτων των πολιτών εις το όνομα της ασφάλειας. Λέγε με και προσωρινή δικτατορία... (εξαιρετική σκέψη επί του θέματος διαβάστε εδώ)

Είναι προφανές ότι στόχος της εμφάνισης των εξτρεμιστών της ναζιστικής οργάνωσης και στόχος της εξωφρενικής προώθησής της από συγκεκριμένα διαπλεκόμενα ΜΜΕ είναι η μέσω του φόβου εξολόθρευση των λαϊκών/εργασιακών κινητοποιήσεων και η μετέπειτα πλήρης καταστολή τους (διά της σύνδέσεώς τους με τη ναζιστική βία της Χρυσής Αυγής)μέσω έκτακτων μέτρων.
Δηλαδή μέσω ακραίας πολιτικής βίας.
Από ποιους;
Από τους Εξτρεμιστές του Κέντρου!

Από αυτούς που επικαλούνται συνεχώς τη Νομιμότητα!
Ποια Νομιμότητα;
Την παράνομη "νομιμότητα" (οξύμωρο) της συνεχούς καταπάτησης του Συντάγματος, των ατομικών, εργασιακών και συλλογικών δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών.
Την παράνομη "νομιμότητα" της καταλήστευσης ενός ολόληρου λαού προς όφελος των συμφερόντων που εκφράζει, στηρίζει και στηρίζεται η πολιτική ελίτ.
Την παράνομη "νομιμότητα" της -διά της (ψυχολογικής) βίας- παραμονής τους στην εξουσία.
Τη δική τους "νομιμότητα"!

Οι Εξτρεμιστές του Κέντρου στις προκηρύξεις τους που δημοσιεύουν καθημερινώς και αδιαλλείπτως η Καθημερινή, το Έθνος, το Πρώτο Θέμα και τα Νέα και που αναδημοσιεύονται καθ' εσπέραν τα δελτία των 8 (νταβατζήδων) κάνουν σαφείς τις επιδιώξεις τους.
Να τελειώνουν μια και καλή με κάθε συμπεριφορά που αντιστέκεται στη (δική τους) νομιμότητα!
Να τελειώνουν με το καλό ή με το κακό!

Αν αυτές οι καταγεγραμμένες απόψεις εσάς δε σας παραπέμπουν σε προκηρύξειςεξτρεμιστικών τρομοκρατικών οργανώσεων, πείτε τό μου κι εμένα να το μάθω.
Βέβαια, οι συγκεκριμένοι κύκλοι γνωρίζουν καλά από τρομοκρατία και μάλλον οι προκηρύξεις τους θυμίζουν τη δράση της αστείας οργάνωσης "12 Φλεβάρη".
Ναι, εκείνης της τρομοκρατικής οργάνωσης που δημιούργησαν οι νταβατζήδες της διαπλοκής και έφτιαξαν εκείνο το φιάσκο με τη βόμβα στη σακκούλα στο πρώτο βαγόνι του ΜΕΤΡΟ και επέλεξαν το όνομα "12 Φλεβάρη" για να συνδέσουν τη μεγαλειώδη πανεργατική/παλλαϊκή διαδήλωση εκείνης της ημέρας με την Τρομοκρατία. Για να συνδέσουν την απρόκλητη, παράλογη, δολοφονική, αστυνομική βία που υπέστημεν όσοι παρευρεθήκαμε σ' εκείνη τη διαδήλωση με έκτακτα μέτρα του κράτους κατά των βιαίων τρομοκρατών, ανατροπέων του καθεστώτος. Μετεμφυλιακές καταστάσεις... 


Είνα φανερό ότι η καθεστηκυία τάξη προετοιμάζεται και παίρνει τα μέτρα της για την επερχόμενη αντίσταση του λαού μας. Και δεν κωλώνει πουθενά. Θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να επιβάλει το "δίκιο" της. Το δίκαιο του ισχυρού.
Και σ' αυτήν τους την επιδίωξη κεντρικό ρόλο παίζουν οι αυτοαποκαλούμενοι ψύχραιμοι δημοκράτες που δήθεν αντιτίθενται σε κάθε μορφή βίας. 
Οι Εξτρεμιστές του Κέντρου δηλαδή.
Που επικροτούν κάθε μορφή ακραίας βίας για να καταπνίξουν την όποια βία δεν τους συμφέρει.

Στις προκηρύξεις τους είναι πάντα ρηξικέλευθοι ενάντια σε οποιονδήποτε αντιτίθεται στην πολιτική της Κυβέρνησης του Κέντρου.
Τα προηγούμενα χρόνια, για να τον λοιδορήσουν τον βάφτιζαν λαϊκιστή.
Αλλά δεν έπιασε η καραμέλα του λαϊκιστή, καθώς έλιωσε, και περνούν στο επόμενο στάδιο.
Στην έμμεση ή άμεση ενοχοποίηση όποιου παρακινεί, συμμετέχει ή συμφωνεί με τις διαδηλώσεις.

Εγώ για πολιτικό Κέντρο ήξερα αυτήν την παράταξη που συμβίβαζε αριστερά και δεξιά αιτήματα και που μέσα στους στόχους του ήταν η κοινωνική ειρήνη μέσω του συμβιβασμού ανάμεσα στις τάξεις, χωρίς όμως να διαταράσσει ουσιαστικά το διαχωρισμό τους.
Από πότε η Νεοφιλελεύθερη Ακροδεξιά τύπου Πινοσέτ, Θάτσερ και Ρέιγκαν έγινε "Κέντρο", αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να προκαλεί την έκδηλη απορία κάθε υγιώς σκεπτόμενου πολίτη.
Εμένα μου προκαλεί θυμηδία.
Αλλά δυστυχώς τα χαμογελάκια δεν αρκούν ως αντίδραση, διότι η επίκληση της δημοκρατικότητας του εαυτού τους και οι συνεχείς (κατά το δοκούν και το συμφέρον) χρωματοδοτήσεις στον Φασισμό, ανάλογα με το πώς τους βολεύει κάθε φορά (πότε μαύρος, πότε κόκκινος, πότε ροζ, πότε φούξια) κάνουν ολοφάνερες τις επιδιώξεις του εν Ελλάδι ιδεολογικού think tank του Νεοφιλελευθερισμού.
Την κατάργηση δηλαδή κάθε δημοκρατικού δικαιώματος των πολιτών προς όφελος της διατήρησης των προνομίων των εχόντων, κατεχόντων και παρακατεχόντων.


Προσοχή!
Οι Εξτρεμιστές του Κέντρου αναγνωρίζονται εύκολα!
  • Δουλεύουν στου Μπόμπολα, στου Αλαφούζου, στου Ψυχάρη, στου Κυριακού ή στου Βαρδινογιάννη.
  • Ενίοτε συμμετέχουν και στην κεντρική πολιτική σκηνή για να μεταφέρουν κι εκεί τον ορθό λόγο (του επιχειρηματία που εκπροσωπούν).
  • Στις φωτογραφίες τους, κρατούν στυλό στο χέρι και κρυφοχαμογελούν.
  • Προφέρουν τη λέξη "Πατρίδα", κάθε φορά που ετοιμάζονται να περικόψουν κάτι.
  • Στα λόγια τους οι λέξεις "Δημοκρατία και Νομιμότητα" αναφέρονται πλειστάκις, πάντοτε όμως σε αντιδιαστολή με την πάντοτε συνεκφορούμενη "βία της Αριστεράς και της Χρυσής Αυγής".
  • Στα κείμενά τους απεχθάνονται το Κράτος και ευνοούν την "υγιή επιχειρηματικότητα" των Σαουδαράβων πετρελαιάδων και των Ρώσων γκάγκστερ χρηματοπλυντηριάδων.
  • Ανησυχούν για τις καθυστερήσεις στην επιβολή των μέτρων και ανησυχούν για την εικόνα μας στην Ευρώπη.  
  • Ξαναβαφτίζουν τις έννοιες και πλέον χρησιμοποιούν λέξεις όπως "αποκρατικοποιήσεις, διαρθρωτικές αλλαγές, εξορθολογισμός, μισθολογικό κόστος, μεταρρυθμίσεις" για να περιγράψουν -διά του ευφημισμού- τη διάλυση και το ξεπούλημα των πάντων. 
  • Θεωρούν πως μέχρι χτες ζούσαμε σε σοβιετικό Κράτος, ενώ σήμερα επιτέλους χτίζεται για πρώτη φορά στον τόπο μας ένα σοβαρό καπιταλιστικό Κράτος. (Αν είναι πράγματι έτσι, τότε ΖΗΤΩ τα Σοβιέτ, σύντροφοι!)
  • Εμφανίζονται κατά μόνας στις τηλεοράσεις, σε αντίθεση με τους ιδεολογικούς αντιπάλους τους που για να εμφανιστούν, τους φέρνουν από δίπλα και 5-6 αντιπάλους να τους φυλάνε.
  • Συμβουλεύουν μετ' επιτάσεως τους αστέγους να παρατήσουν το παγκάκι και να πάνε να βρουν μια έκταση να εκτρέφουν βιολογικά σαλιγκάρια.
  • Θεωρούν πως σωστή διαδήλωση είναι μόνο η διαμαρτυρία με κεράκια έξω από το Αττικόν, για να διαμαρτυρηθούν με τη βία. Άντε και οι βόλτες με τα ποδήλατα τις Παρασκευές...
  • Θεωρούν πως η Ελλάδα και η Αργεντινή είναι συγκρίσιμα μεγέθη, αν πρόκειται να αναφερθούν στην πτώχευση, αλλά θεωρούν πως οι δυο χώρες ΔΕΝ είναι συγκρίσιμα μεγέθη, αν πρόκειται να αναφερθεί κανείς στην ανάκαμψη που ήρθε στη συνέχεια...
  • Υποκλίνονται σε κάθε Ευρωπαίο, από Γερμανό και Γάλλο ως Λεττονό και Πολωνό και ό,τι αυτός λέει είναι αλήθεια. Αρκεί να ζητά αίμα και θυσίες...
  • Έχουν καναδυό πτυχία από ΗΠΑ ή Αγγλία ο καθένας τους.

Συλλέγουμε στοιχεία για αυτούς.
Όσοι ξέρετε κάτι για τους "Εξτρεμιστές του Κέντρου", επικοινωνήστε άμεσα με τον μπόγια.

Ανάρτηση από : http://toixo-toixo.blogspot.gr