Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΔΗΜ.ΑΡ. υπέρ ισλαμιστών στη Συρία και υπέρ της Νέας Τάξης Πραγμάτων!

Προφανώς βγάζοντας στην άκρη το ότι οι –όχι και τόσο Σύριοι- «εξεγερμένοι» στη Συρία, σφαγιάζουν χριστιανούς αλλά και μέλη άλλων μειονοτήτων (αλεβίτες, σιίτες κα), η ΔΗΜΑΡ εξέφρασε, μετά από συνάντηση των ανθρώπων της με αντιπροσωπεία αντιπάλων του καθεστώτος Άσαντ, τη στήριξή της σε μια «εξέγερση», αποτέλεσμα της οποίας .....θα είναι, ενδεχομένως (τουλάχιστον αυτή είναι η πρόθεση των ΗΠΑ και του Ισραήλ), να αναλάβουν τα ηνία στην Δαμασκό ακραίοι σουνίτες ισλαμιστές. Διαβάστε την ανακοίνωση-ντροπή υπέρ της Νέας Τάξης Πραγμάτων...και της γεωπολιτικής μηχανικής που αυτή ασκεί, και που εστάλη πρν από λίγο:

"Αντιπροσωπεία της ΔΗΜ.ΑΡ. συναντήθηκε σήμερα με τον Σύλλογο Αποδήμων Ελεύθερων Σύρων στην Ελλάδα. Οι Σύροι Απόδημοι παρουσίασαν λεπτομερώς την πολιτική κατάσταση στη Συρία, αναφέρθηκαν στις βάρβαρες πρακτικές και τις διώξεις του καθεστώτος Άσαντ, στα βασανιστήρια και τους 30.000 μέχρι σήμερα νεκρούς και τους 80.000 αγνοούμενους, καθώς και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όσοι αντιπολιτευόμενοι έχουν καταφύγει στο εξωτερικό. Από την πλευρά της ΔΗΜ.ΑΡ., ο Γεράσιμος Γεωργάτος, υπεύθυνος για την ευρωπαϊκή και εξωτερική πολιτική, υπογράμμισε τη στήριξη που από την πρώτη στιγμή επέδειξε η ΔΗΜ.ΑΡ., τασσόμενη με το πλευρό των εξεγερμένων, την απερίφραστη εκ μέρους της καταδίκη του καθεστώτος Άσαντ και την ανάγκη άμεσης απομάκρυνσή του από την εξουσία, αλλά και το ρόλο της Διεθνής Κοινότητα που πρέπει να πιέσει, ώστε να σταματήσει επιτέλους η αιματοχυσία και η τεράστια ανθρωπιστική κρίση. Διαβεβαίωσε επιπλέον τους Σύρους Απόδημους ότι η ΔΗΜ.ΑΡ. θα εξετάσει με ενδιαφέρον και θα συμπαρασταθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχετικά με τη χορήγηση πολιτικού ασύλου και θα προσπαθήσει να ευαισθητοποιήσει την ελληνική κοινή γνώμη απέναντι στην υπόθεση της Συρίας και στον αγώνα των εξεγερμένων".

Εμείς, δεν έχουν κάτι άλλο να προσθέσουμε. Η φιλοαμερικανική συστημική αριστερά της Ρεπούση, δίνει τα ρέστα της. Ο λαός θα την κρίνει.


Ανάρτηση από : http://oi-asimvivastoi.blogspot.com